reklama

Majóweczki 2008

hej DZIEWCZYNY:tak: u mnie dzisiaj o wiele lepiej i wyspana i psychicznie lepiej sie czuje.. no ja jutro do lekarza na usg zobaczymy czy nam sie pokaze nasza Zabka:confused: a ja dzis dostalam od mamy mojej 120zl pod choinke bardzo sie ciesze bo napewno dobrze sporzytkuje hehehe Iwonka- gratuluje ci coreczki chyba ja tez bym chciala corcie:-Da wiecie co ja mam taka pleme duza z krosteczkami na calym policzku na buzi i nie moze zejsc a jak smaruje czym kolwiek to jest mocniejsza w kolor czerwony i nie wiem od czego to??

reklama
kamilka
Najvczęściej po cytrusach wychodzą takie plamy.
Ja ostatnio dostałam czeronych krostek na zgięciach łokci, także zrezygnowałam z mandarynek i znikło.:-)

no chyba ja tez musze zrezygnowac bo jem duzo mandarynek... chyba ze jak to w powiedzeniu bywa ze jak bedzie miala byc coreczka to zabiera mamie urode...hehehehe ja juz chyba mam jakas schize jak sie zbliza ta wizyta u lekarza to czuje ze mam nie rowno pod sufitem...:-D ale co by nie bylo to bedzie super!!!!!!!!!!!!!!!

Ja też szybko dostaję zadyszki.
Powiedzcie mi czy to jest udowodnione że konbieta w ciąży nie wolno unosić wysoko rą np przy wieszaniu firanek??

reklama
Niby tak jest ale to dotyczy ostatniego trymestru....Po pierwsze ryzyko spadniecia i urazu a po drugie cisnienie krwi sie zmienia i moze sie zakrecic w glowie itd..... tak ja wiem....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry