reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Puchatko i inne majoweczki co byscie chcialy miec ????? Ja chyba dziewczynke bo z regoly raczej grzeczniejsze no i mam mnostwo ubranek dla dziewczynki typowo,ale z drugiej strony to tak wlasnie moglby byc chlopak z reszta moj Robert by chcial teraz synka ale w mojej dzielnicy chlopak.....Nio nic zobaczymy ,okaze sie:)

A wiecie ze jak bylam w pierwszej ciazy to przez cala ciaze kupowalismy pamperwsy i jak nam sie urodzila Vanesska to do pol roku mielismy zapas:)

Vivien a powiedz mi kochana czy kolejne porody byly lzejsze?Rodzilas natralnie,bylas nacinana?Sory Puchatko ze znow ten temat:)

Iwonko ja się nie gniewam za temat porodów po prostu dla mnie to jeszcze ciągle czysta abstrakcja :confused: ale kiedys zacznę dopytaywac :tak::tak: no a co do płci maluszka to mnie zdecydowanie jest wszystko jedno byle było zdrowiutkie :tak::tak:może tak jest dlatego że to pierwszy maluszek i że taki wyczekany to wszystkie takie szczegóły jakm chocby płeć schodzą na dalszy plan

reklama
No pewnie ze rozumiem ale kiedys jakies pragnienia pewnie mialas a propos plci:) Ja zawsze chcialam miec dziewczynke a przez 7 lat bylam przekonana ze nigdy mnie juz chyba te szczescie nie spotka:)

Do góry