reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Iwonka- a to ze zdjeciem to jest suwaczek tylko troche inny. Liczy dni do 2 latek :-)
Ja nie mysle o tym czy to bedzie chlopiec czy dziewczynka- wiem ze to zabrzmi tandetnie ale dla mnie naprawde najwazniejsze jest zeby bylo zdrowiutkie i zeby wszystko bylo dobrze.Jakby cos to dla chlopca mamy juz imie z poprzedniej ciazy- Filipek a dla dziewczynki musimy wymyslec.....Aleeee to oczywiscie jeszcze nie teraz ;-);-);-)

Basiek nie tandetnie bo to normalne ze kazda matka chce miec zdrowe i piekne dziecko:) I takie bedziemy miec :) A suwaczka twojego naprawde nie bylo wiadac bo byl tylko malzenski a teraz masz tylko suwaczek Juleczki z kolei a tego drugiego nie:)

Bez sensu z tymi suwaczkami :-(Ja widze oba jak widze swoj post. Dobra. pozmieniam sobie wszystko jak bede po wizycie u ginka i wtedy wstawie jeszcze jeden :-D

Sorki, ze nie odpisywalam, ale mialam przeprawe z moja najmlodsza pociecha. Uparla sie,ze chce teraz jechac na basen, jak dobrze wie, ze pojedziemy w sobote jka co tydzien, razem z tata.

Moje porody byly rozne, 2 byl najgorszy, bo mi strasznie cisnienie skoczylo i o malo nie skonczylo sie cesarka. Ale ogolnie to bylo nienajgorzej, nacinana bylam za pierwszym razem. A co do plci, to mi sie zawsze udawalo trafic, wiec teraz mam nadzieje,ze tez sie uda:tak:

A jesli chodzi o zachowanie dziewczynek i chlopcow to tez jest to sprawa indywidualna, moja pierwsza corka jest najwiekszym Aniolem na swiecie, synus tez jest dosc grzeczny, za to ostatnia jest okropna, moze dlatego,ze najmlodsza i troche rozpieszczona, ale z drugiej strony jest kochana i nie zamienialabym jej nawet na takiego drugiego Aniolka jak Kasia.

A JA MAM JUZ CHLOPCA TO TERAZ MOGLABY BYC DZIEWCZYNKA :-) ALE JAK BEDZIE CHLOPIEC TO TEZ BEDE SZCZESLIWA BYLE ZDROWE:tak:;-)

reklama
Do góry