Puchatka
Majowe mamy'08
karola iwonka śliczne brzusie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

A CO DO MOJEGO SZALONEGO SUWACZKA TO GO ZMIENIE PO WIZYCIE U GINKI WTEDY BEDE WIEDZIALA DOKLADNY TERMIN
PO DWOCH MIESIACACH PO PORODZIE ( MALEGO KARMILAM BUTLA) ZACZELAM SPOWROTEM PALIC:-(AZ DO MOMENTU KIEDY TO TERAZ ZNOW ZASZLAM I ZNOW ZUCILAM PALENIE
:-)A JAK JEST U WAS?ale chyba nie skusi cie to do tego smroduja nie palę, ale ostatnio zauważyłam, że mi zaczął odpowiadać zapach fajek-okropne![]()
nie jak nie palilas nigdy to nie pal nie warto

TO CHOLERSTWO JEST OKROPNE
STRACISZ ZDROWIE I KUPE KASY
NIE PAL:-)

nie maialamtak w pierwszej ciazy nie nie