reklama

Majóweczki 2008

reklama
witajcie :-)

Iwonka - popieram Twoją wypowiedź :tak:nic ciekawego nie było :dry:

mm - to przynajmniej nie jestem sama :confused: Ja sobie kupiłam ZJAJKĘ z ziaji specjalnie dla kobiet w ciąży podobno jest dobra zobaczymy :dry: w sumie to ja też jak już kupiłam sobie jak już miałam takie małe na udach i teraz smaruje się 2 razy dziennie prawie cała :-):tak:

a ja właśnie kończę obiade i zorobiłam na kolacyjkę taką małą sałateczkę sosik tatarski trochę oszukany ale to co ;-):-p i zjadłam przy okazji 3 małe ogórki kiszone i popiłam wodą z pod ogórków a teraz Mnie coś brzuszek boli :-(:shocked2:

cfcgirl - spokojnej podróży i miłego odpoczywania :happy2::happy2:

Olu - nio to miałaś trochę czasu dla siebie i maleństwa :-) i wszystkiego najlepszego z okazji 3 rocznicy ślubu :happy2::happy2:

Natala - My albo u znajomych będzioemy na sylwestra albo Oni u Nas :happy2:

Polka - wiem że sałateczka pycha ale feta nie można w ciązy jeść :no::no:

Kamilko - jeszcze raz gratulacje córeczki :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

własnie wcinam obiadek a potem jedziemy na małe zakupki do domku :-)

tolka tez wlasnie mam ziajke przeciw rozstepom,kolezanka polecala a uzywala tez vichy i musteli.Ziajka smaruje brzuch uda i posladki a na te rozstepy na piersiach kupilam pharmaceris na juz istniejace rozstepy,ktory na szczescie od 4 mca ciazy mozna stosowac :-) Ten pharmaceris ma lzejsza konsystencje niz ziajka.Wiec chyba kolejny zakup to bedzie pharmaceris zapobiegajacy rozstepom.Tylko jeszcze ten okropny celulit mnie dobija :wściekła/y:

mm - a ile zapłaciłaś za ten pharmaceris :confused: wydaje Mi się że z celulitem to dopiero po rozwiązaniu będe się próbowała uporać a narazie próbóje żeby więcej się nie pojawiało rozstępów :tak:

Ja używam Pharmaceris od 2 miesiąca zapobiegający rozstępom, jest rewleacyjny. Babka w aptece mówiła że jest bardzo duży popyt na tan krem.:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry