reklama

Majóweczki 2008

Ja poza domkiem spędzam sylwestrowa noc. Tym razem idziemy na sale na której odbywało sie nasze wesele, będa tam nasi znajomi i nie tylko. Licze na dobrą zabawe i oczywiście dobre żarełko hehe. Bedę siedzieć i wcinać:-):-)

reklama
OluK. wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, mam nadzieję że już teraz będzie wszystko ok. ja będę mieszkać w Piasecznie to drugi koniec Wa-wy:-) jakoś się spotkamy w końcu jest kolej mazowiecka;-)
Natala ja na sylwestra z pobytem jadę do Srebrnej Góry mam nadzieję, że będziemy się świetnie bawić ze znajomymi, nawet już sukienkę kupiłam, taka co brzusia nie opina śliczna:-):-)
Podziwiam Was wszystkie za ten :szok:APETYT:szok: mi się nie chce tak jeść, śniadanie zjadłam o 15:00 fakt że wstałam o 10:30 dlatego mnie rano nigdy razem z Wami nie ma. Obiad czyli u Was zapewne kolację zjem koło 18:00 i jak zwykle będzie to sałata z ogórkiem pomidorem i fetą. Super rzecz:-) i jaka lekka. Polecam spróbujcie mniam mniam;-)

Ja tez sie dzis niezle najadlam.Pojechalam na zapiekanke z pieca i ledwo ja zjadlam to po gofra z bita smietana i owocami skoczylam :) ale pyszne to bylo
A co do sylwestra to jeszcze nie wiem.Albo impreza u znajomej,albo noc w kinie albo w domu.Ostatnio przed 22 juz zasypiam :( A pierwszego stycznia pracuje i bede musiala do pracy dojechac ponad 300km wiec sie na pewno nie wyspie

OlaK Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu!!!
serca_www_gify_liq_pl%20%281%29.gif

Kamilka gratuluje corci!!!!
OlaK a mialas gdzies tam sie prywatnie zapisac do przychodni na zaciszu czy gdzies.....no ja jak narazie nie mam zastrzezen do mojego gina :) I zawsze ma pacjentki....ale przypominam nie pracuje w zadnym szpitalu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry