reklama

Majóweczki 2008

Aurelia, Polka ja ostatnio dwa razy walczylam z przeziebienim i musze przyznac ze przekonalam sie do lekow homeopatycznych,ktore zawsze uwazalam za placebo itp itd.Ale bralam tabl na bol gardla (homeogene) i aerozol na zapalenie zatok (euphorbium) i rzeczywiscie pomoglo.Niestety za drugim razem musialam tez antybiotyk wziac bo mi sie stan zapalny uszu zrobil, a niestety prawie wszystkie krople na uszy sa ze sterydami, ktorych w ciazy nie mozna :-(. Niestety tez w ciazy nie mozna robic sobie inhalacji z olejkow a mi to zawsze bardzo pomagalo na zapchany nos.
Tolka ja tez mam rozstepy.Na razie na piersiach i zeby bylo smieszniej pojawily sie w dniu gdy kupilam krem przeciw rozstepom :szok: Dodatkowo moj celulit na udach i tylku sie znacznie powiekszyl :wściekła/y:
Kamilko nie stresuj sie tak,trzymam kciuki zeby sie dzidzius ujawnil ze swoja plcia :-)

reklama
Ja o dziwo jeszcze żadnego rozstepu nie mam, ale od 2 miesiąca rano krem przeciwko rozstępom, po południu oliwka, wieczorem krem na rozstępy i szczypanko wieczorne, podobno bardzo pomaga. :-):-)
Widząc brzuch mojej mamy po 2 ciązach, tak samo szwagierki postanowiłam bardzo dbać o tą kwestię.
Idę jeść kochane mmmmm

Jako że pracuję odległość coś pomiedzy Palmirą a Petrą to zamawiamy z Petry, ale do Palmiry często chodziłam bo tam mam bliżej szkołę.
Ale się najadłam, tyle że ja gyrosa nie jem, bo mięsa nie lubie, zjadałam dobrze wysamżoną rybke mmm pychotka.:-) Teraz tylko bym sie położyła

No tak zaraz pora obiadowa co u niektórych a Polka jeszcze śniadania nie jadła:-) maleństwo już się dopomina bo brzusio boli:wściekła/y:. Później się odezwę idę coś kupić na śniadanko i przy okazji na obiadek. Buziaki:-)

reklama
No u nas wielkie przygotowania do wyjazdu, tzn ja przygotowuje wszystko i wszystkich a mąż zajmuje się autem. Jutro w nocy wyruszamy do Polski i już się nie mogę doczekać. Wszystko poprane, poprasowane , dzisiaj tylko po racy pojedziemy na ostateczne zakupy żywieniowe i jakieś słodycze dla dzieci no a jutro pakowanie wielkie. No i w drogę. Czwartek wieczór już bedziemy w domku sie wygrzewać.
No i oczywiście jak na złość wszyscy czegoś ode mnie chcą, nie patrzą ,że mam pakowanie, swoje sprawy do załatwienia. No ale nic to, potem 3 tygodnie słodkiego lenistwa.
Całuski i miłego dnia dla Was

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry