reklama

Majóweczki 2008

reklama
Anusiasac gratuluje połóweczki i życze poprawy humorku :tak::tak: a programik o mitach ciązowych ja uznałam za raczej marny i myślę że na ten temat można by było zrobic ciekawszy reportaż ale to moja opinia
Aurelia życze zdrówka i skoro masz gorączke to idź do lekarza :tak:

Reszcie majóweczek miłego spokojnego dnia :tak::tak:

Ja za to już dziś sie boję jutrzejszej wizyty u ginka bo skurczyki nie odpuszczają :-(i czasem potrafią naprawdę zaboleć że aż na moment tchu mi zabraknie:baffled:

Witam Was, ja jeszcze w łóżeczku mój mąż w wawie to mi się nic nie chce robić:-)
martwi mnie to, że gardło mnie pobolewa:zawstydzona/y:
Aurelko, kuroj się zestaw do leczenia według mnie masz bardzo dobry ja zaraz miodziku pojem bo uczulenia nie mam.
anusiasec, moje gratulacje:-) niedługo wszystkie będziemy że już z górki po 20 tc:-)
Kamilko trzymam kciuki żeby maleństwo się pokazało bo z tym to różnie bywa:-)

Wiecie co, jeśli chodzi o miodek, to ja codziennie rano jak tylko wstanę robię swojemu męzowi kawe a sobie wodę z miodkiem i cytryną... jesienią i zimą to już mój taki rytualik od kilku dobrych lat...a niedawno gdzieś czytałam, ze taka własnie miksturka doskonale działa na nudnośći u kobitek w ciązy...może to dlatego nic mnie nie męczyło z rana i żadne przeziębienie mnie nie bierze na razie....odpukać ;):):)

reklama
Dziewczynki nie dajcie sie chorobą!!!
ja jak zawsze zdechlaczek chora na jesień, zimę, wiosnę, lato tak teraz PUK PUK odpukać jestem rześka.:-)

Zaraz do pracy przywiozą nam gyrosiki, rybki, frytki i suróweczki, firma stawia, szefa nie ma hehe:tak: Już mi ślinka cieknie, będziemy sie objadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry