reklama

Majóweczki 2008

witajcie kochane :-)

My już po śniadanku :tak: a wczoraj miałam doła i aż się rozpłakałam, zauważyłam że mam coraz więcej rozstępów i się załamałam :szok: :szok: :crazy: :growl::oo::no2:

L4dY-bIrd - czekamy na relacje w srodę po wizycie :-)

kmilka - trzymam kciukaski za okazanie się dzidziusia :tak: i smacznej pizzy życzę ;-):cool2:

a ja właśnie nie jem już mandarynek bo boje się jakiegoś dziadostwa dostać :wściekła/y::no:

reklama
Witam wszystkie z rana:-)!
Ja dalej leżę choreńka w łóżku, temperaturka, gardło zawalone i brzydki kaszel,buuuu:baffled:. W ruch poszedł syrop z cebuli i paracetamol. Miodu nie mogę, bo mam uczulenie. Biorę jeszcze tabletki homeopatyczne na przeziębienie. Dziewczynki, co jeszcze moge zrobic ,żeby sobie i dzidziusiowi pomóc? :confused:Chyba tylko leżeć i leżeć.
A na dodatek pokłóciłam się z moim J i jestem bardzo rozbita:-(.Chyba hormony szaleją.
Trzymajcie się cieplutko i uważajcie na wirusy!!:szok:

Aurelia - kurój się kochna żeby na święta nie leżeć w łóżeczku

które są w domku to włączcie sobie na tvn będzie za chwilke o przesądach i mitach w ciąży :tak::tak:

Witajcie, u nas dzisiaj brzydko na dworze i nic mi się nie chce :-( brakuje mi słoneczka i chęci do pracy...ale pewnie nie tylko mi ...
Życzę zdrówka wszystkim chorującym Majóweczkom...trzymajcie się cieplutko i szybko powracajcie do zdrowia...:-)

O Tolka uprzedzilas mnie,a ja dopiero teraz czytalam posty...
Kamilka powodzenia na wizycie no i zycze ujrzenia plci....:)
Aurelia jak masz goraczke to idz do gina on ci przepisze bezpieczny antybiotyk dal ciezarnych skoro sie meczysz,mozesz rutinoscorbin brac,wiatminke C.Wczoraj sie pytalam akurat gina co brac jak sie przeziebie..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry