Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moje dziecko jak było małe to caly czas tylko spalo i jadło... bardzo grzeczny byl... niedawno się rozbrykał dopiero ale nie że jakis diabeł tylko taki maminsynek i wszędzie sie wspina. POmocnik moj malusi.Zastanawiałam się jak to jest z dziećmi urodzonymi 21 bo to mały wysyp był. Powinny mieć podobny charakter ( horoskopowo). Michaś Cosmo, na spotkaniu był bardzo grzeczny. Dał Miku swoją zabawkę ale ruchliwy był a i owszem. Zuzia Dziubka raczej spokojna jest.

Potem mam nadzieję wybrać się na spacer, o ile nie zacznie padać.
No to by sie zgaadzało. Ja był mały to taki aniołeczek. Spał, jadł i się uśmiechał. Jak kwęknął to już tragedia się dziać musiała. Potem miał szatański okres a już teraz wyrasta. Jest żywiął ale nie taki drań byle by na złość zrobić. No i mamisynek to jest ale jak się z mamą ciągle jest to nic dziwnego.moje dziecko jak było małe to caly czas tylko spalo i jadło... bardzo grzeczny byl... niedawno się rozbrykał dopiero ale nie że jakis diabeł tylko taki maminsynek i wszędzie sie wspina. POmocnik moj malusi.
Z Igą już dobrze, nie ma gorączki. Dotychczas po żadnej szczepionce nie było odczynu, więc to był pierwszy raz.
Sylwia, zrobiłaś mi smaka na te truskawki i maliny
Mała śpi, a ja grzeję zamrożony w kostkę bigos od mamyPotem mam nadzieję wybrać się na spacer, o ile nie zacznie padać.
A na cmentarz chyba pojedziemy w piątek, bo w niedzielę będą tak niewyobrażalne tłumy w autobusach, że szok. W tamtym roku prawie nam wózek połamali, tak się pchali. A wątpię, żeby ktoś ustąpił miejsca matce z dzieckiem![]()
:-)
. Musimy odwiedzić około 4 cmentarzy w samej Warszawie i 3 na obrzeżach, więc trochę tego jest, nie wiem jak damy radę, najwyżej się podzielimy
Kwiateczek milych mimo wszystko odwiedzin
super szlak mnie trafi zaraz
dob tego pewnie wroca niedlugo,moze jak bedzie spal i znow to samo bedzie.

Moze uda nam sie wykonczyc gore choc na tyle zeby spac zima mozna bylo
bylismy na plazy,zero wiatru super:-)