• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

kwiateczek, teraz tak sobie pomyślałam, że to może być prawie napewno cukier, bo skoro Kondzio taki naenergetyzowany jest to może być też przez cukier, ale ja i tak zrobiłabym badania, niech sprawdzą czy wszystko w normie :tak:

reklama
My po spacerze. Powiem wam, że prawie szlag mnie trafił, ja już do tego mojego dziecka czasem nie mam siły. Chciałabym, żeby troszkę pochodziła, a ta się drze i chce wchodzić do wózka. Jak chwilę przeczekam (kiedy to biegnie za wózkiem i chce do niego wejść drąc się wniebogłosy), to zajawi się na coś, ale nie idzie tylko stoi i patrzy na coś, ewentualnie schodzi i wchodzi na krawężnik, a ja stoję skostniała. Potarfi w jednym miejscu stać w nieskończoność. Jak chcę ją wziąć za rękę, żeby iść dalej, to jest powtórka z rozrywki - drze się i chce do wózka. Od jutra nie wyjmę jej z wózka, szkoda moich nerwów, chciałam tylko, żeby trochę pobiegała, bo kluska mi się robi :confused2:

Witam dopiero teraz bo dzisiaj cały dzień poza domem. Jeśli chodzi o cmentarze to też mamy sporo. Zaczynamy w sobote objazdy. W niedziele pojade sama do Taty i Brata -tam jest msza na cmentarzu. Potem przyjade i zostane z Zuzka i A. pojedzie do swojego ojca. Żeby chociaz nie padało i wiatru nie było to juz cos.
kwiateczek jak ja miałam plamki na paznokciach to mi lekarz powiedział że brak magnezu. a nie możecie zrobic prywatnie ogólnego badania krwi?

witam wieczorkiem
No ja juz część odwiedzin na cmentarzach mam za soba bo w zeszłą sobotę w Gdańsku byłam na studiach to przy okazji obleciałam no a w niedziele to tu na miejscu do brata pójdziemy, przyjedzie mój Tata z córkami( są w wieku Zuzi:sorry:) więc chata będzie pełna. Oj, nie lubie tych świąt od kiedy mój brat nieżyje.
Kwiateczek to na paznokciach to jakaś awitaminoza, tak zawsze słyszałam.
no i fajnie Ci, że tak ciepło masz bo u nas to już prawdziwa jesień.
Jutro stawiam ciasto"urodzinowe" w pracy, ale sama nie piekę( bo nie umiem, nigdy mi nie wychodzi) siostra mi robi, ona jest specjalistką:tak:szarlotka będzie:-Dale zjem tylko mały kawałek bo DIETA

Witam Majóweczki:-)
Wybaczcie że tak długo się nie odzywałam.:zawstydzona/y: Usprawiedliwieniem jest ciąża (chociaż pewnie nie zawsze). Mam straszne nudności i na okrągło chce mi się spać. Najpóźniej kładę się do łóżka o 21 a często jeszcze sypiam w czasie drzemek Zuzi. :sorry:Mam nadzieję, że skoromam gorsze objawy niż przy poprzedniej ciąży to będzie to chłopak. Nie miałam jeszcze USG. Myslę że w 12 tyg zrobimy.
Zuzia zdrowa. Ostatnio jak miała katar to bańki jej postawiłam i na dugoi dzień już katarku nie było. Nowa pediatra (homeopata) zaproponowała mi tę metodę leczenia. Na razie skutkuje.:tak: Pediatra ta także stwierdziła że Zuza ma słabe wchłanianie wapnia. Skaza jest ale mała. Leczymy jąod 2 tyg homeopatycznie. NA początku miała już mniej wzdęty brzuszek ale teraz znowuma bebolek jak dziecko z Kambodży (czy coś w ten deseŃ):eek:. Mam nadzieję, że ta homeopatia zdziała cuda.
Składam zaległe życzenia dla wszystkich którzy przez te 2 tyg obchodzili swoje rocznice, imieniny, urodziny.
Dotakss – dzięki że napisałaś smsa to dałaś mi kopa do zajżenia tutaj.;-)
Wszystkim chorowikom dużo zdrówka!!! Polecam bańki

Migotka – hahha,:-D:-D:-D a niektóre mamy mają problem odwrotny. Do wózka dziecka włożyć nie mogą. Tak jak u mnie.Jeszcze jak było ciepło ot niech sobie gania ile chce. Ale teraz to na kazdym kroku kałuża i wieczny bój że do niej włazić nie wolno.:eek::szok:

dziubek, super, że się odezwałaś, dużo zdrówka dla Was, a co do baniek, masz rację to "lek cud" pamiętam, że jak chorowałam będąc dzieckiem bańki stawiały mnie na nogi i na dodatek bardzo je lubiłam :sorry:...na bierząco nas informuj co do ciąży- koniecznie!!! :tak:;-):-)

Chej dziubek ,super ze wszystko u Ciebie ok. Ja tak podsypialam w dzien tez z razem z Vanesska jak spala ;-) Oby nudnosci szybko przeszly.A banki powiem ci ze nie wiem jakby sie postawilo,przeciez to dziecko chyba ,musi lezec nie ruchomo ......u mojej nie mozliwe do zrobienia.Daj znac co jakis czas o sobie :-)

Probowalam dopisac do Kalendarza imprezowego nowe daty Madzi i Mamity ale ,jest problem i nie chca mi sie dac zapisac nowe zmiany,tzn Madzia wpisana ale Mamita jeszcze nie calkiem.

reklama
Probowalam dopisac do Kalendarza imprezowego nowe daty Madzi i Mamity ale ,jest problem i nie chca mi sie dac zapisac nowe zmiany,tzn Madzia wpisana ale Mamita jeszcze nie calkiem.
dzięki serdeczne;-)
dziubek, dobrze Cię rozumiem bo ja też z dziewczynami miałam straszne nudności coś okropnego a przy kolejnym dziecku niestety nie ma już odpoczynku, więc dużo siły Ci życzę, za miesiąc powinno być lepiej:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry