Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tu mi nic nie zrobia

Dotkass jakie badaniatu mi nic nie zrobia
![]()

)
) więc chata będzie pełna. Oj, nie lubie tych świąt od kiedy mój brat nieżyje.
szarlotka będzie
ale zjem tylko mały kawałek bo DIETA
Usprawiedliwieniem jest ciąża (chociaż pewnie nie zawsze). Mam straszne nudności i na okrągło chce mi się spać. Najpóźniej kładę się do łóżka o 21 a często jeszcze sypiam w czasie drzemek Zuzi.
Mam nadzieję, że skoromam gorsze objawy niż przy poprzedniej ciąży to będzie to chłopak. Nie miałam jeszcze USG. Myslę że w 12 tyg zrobimy.
Pediatra ta także stwierdziła że Zuza ma słabe wchłanianie wapnia. Skaza jest ale mała. Leczymy jąod 2 tyg homeopatycznie. NA początku miała już mniej wzdęty brzuszek ale teraz znowuma bebolek jak dziecko z Kambodży (czy coś w ten deseŃ)
. Mam nadzieję, że ta homeopatia zdziała cuda.

a niektóre mamy mają problem odwrotny. Do wózka dziecka włożyć nie mogą. Tak jak u mnie.Jeszcze jak było ciepło ot niech sobie gania ile chce. Ale teraz to na kazdym kroku kałuża i wieczny bój że do niej włazić nie wolno.

...na bierząco nas informuj co do ciąży- koniecznie!!!
;-):-)dzięki serdeczne;-)Probowalam dopisac do Kalendarza imprezowego nowe daty Madzi i Mamity ale ,jest problem i nie chca mi sie dac zapisac nowe zmiany,tzn Madzia wpisana ale Mamita jeszcze nie calkiem.