• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Wiecie moj Kondzio to mnie czasem rozwala:-D gdzies zauwazyl ze musialam przycisnac noga wtyczke do kontaktu i teraz on tak robi:-D:-D odkurzalam i mowie do niego wyjmij kabel a on noga popycha jeszcze:-D:-D:-D ZAWSZE ze mna odkurza:sorry:

reklama
Witam wieczorkiem
U mnie dzieciaki powoli zdrowieją, w sumie to Zula jeszcze najgorzej wygląda.
Dzisiaj chciałam po pracy iśc do gin. wchodzę do poczekalni a tam chyba ze 20 babek i wiekszość w ciąży więc sobie podarowałam bo chyba do tej pory bym tam siedziała, więc myslę, ze zrobie sobie tego dopplera na nogi, jade na drugi koniec miasta wchodze a tam chyba ze 30 osób i połowa to starsze panie z tysiącem chorób, więc też sobie podarowałam, to jaiś horror a dodam ze to prywatne gabinety!!!:wściekła/y::szok:
Jutro pobudka o 6 rano bo przed pracą mam spotkanie na dziłce z panami od ogrodzenia, o rany jak ja dam radę sama ten dom zbudować?:shocked2:
dziubek jak ja byłam w ciąży z Ritką to Filip był malutki( 10 miesięcy różnicy) ale trochę podsypiałam na początku, najgorsze były noce, ja zmęczona a Filipek miał kolkę albo czkawke i pół nocy zarwane, no a w dzień zrobić z Zuzia lekcje i gdzieś ja zawieść to nie było łatwe ale da sie przeżyć, trzymaj sie i wypoczywaj ile sie da:tak:
kwiateczek ale Kondzio pomysłowy, Filip zawsze wyciera ze mna kurze, a Ritka ma to w nosie:-)

Madzia, kwiateczek to macie pomocników przy sprzataniu:-)
Zuza zasnęła, pokłóciłam się z A. Udało mi sie zrzucic te 8kg a teraz ciagle pozeram wieczorem juz czuję że brzuch większy a moze to przez spodnie świezo uprane-zawsze na początku ciasne:zawstydzona/y:
Chyba za prasowanie sie wezme

Witam sie
Cos tu pusto:sorry:
U nas szaro buro,my na 10 do lekarza,Kondziowi cos z uszkiem sie dzieje tez,ciagle prawe ma zawalone miodkiem:baffled:zobyczymy no i ten test krwi nieszczesny,zobaczymy czy pozwola zrobic:sorry:
Wiecie wczoraj nacisnelam jakis przycisk przez przypadek i mam teraz takie drobne litery.Jak to zmienic plisss bo ledwo widze:sorry:

Dzień Dobry,

Udało mi się sprzedać Sims'y na allegro i muszę się wybrać dziś na pocztę, żeby wysłać paczkę, pogoda taka sobie, a i Iwonka mnie nastraszyła, więc zanim zagrożenie dotrze do nas muszę pozałatwaić ważne sprawy :tak:;-)

Zapomniałam Wam wczoraj napisać, że poprzedniej nocy miałam proroczy sen...śniło mi się, żę tramwaj wypadł z torowiska...rano wstaje włączam TVN Warszawa a tu mówią, że na Żoliborzu tramwaj się wykoleił :szok::szok::szok:, nawet nie wyobrażacie sobie jakie było moje zaskoczenie, aż mi ciarki przeszły po ciele :eek:

Życzę miłego dnia :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry