Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

wzielam leki i nawet wrocilam do siebie.. ale zobaczymy co bedzie w nocy i jutro... a kregoslup to szkoda mowic
najlepiej bym go wyciela bo szyja mnie boli jak nie wiem a ledzwie to szkoda mowic czasem az chodzic nie moge

Piekłam w piekarniku takie mrożone ziemniaczki. Podczas pieczenia coś tak dziwnie pachniało i strasznie się dymiło z piekarnika, że jak otworzyłam, to biało się zrobiło. Jednak nie wpadłam, że coś może być nie tak, tylko myślałam, że te ziemniaki mają tak dymić, bo do tej pory robiłam tylko frytki. Wiecie co się okazało? Wcześniej kładłam blachę na takiej podstawce pod garnki z korka, która się przyczepiła do niej. I tak podstawka piekła się przepisowe 30 minut
A śmierdzi mi dosłownie wszystko - mam połączoną kuchnię z salonem i przedpokojem. To się chyba do świąt nie wywietrzy 

siedz u Igi w pokoju a tu po otwieraj okna albo jak pojdzie spac.

Tzn. jest taki sam kolor ,ten sam materiał tylko w kwiatki ponaszywane i troche wiekszy ,tzn dłuższy i dluższe rękawy i z paskiem Wiedzialam że ktoś mial go przedemna bo jak przyszlam to już był i coś mnie tkneło , przywiesilam mój Zuziną kurtką i dalam z tyłu Więc do licha jak ktoś mógł pomylić
Zostałam sama w tej poczekalni ,czekalam troche nikt sie nie wrócił. No to zostawiłam telefon w recepcji Wzielam ten zostawiony bo w czym mialam wracać ,poza tym liczac że ktoś przyjedzie wymienić Niestety nikt sie jak na razie nie pofatygował ,albo spisał na straty albo mój sie spodobał
Ja natomiast zostałam z przydużawym płaszczem ,co prawda wydaje sie że nowszym niż moim i jakimś firmowym ale ja chce mój płaszcz!!!
Nawet nie wiadomo co to były za babki bo niezarejestrowane io nie z dziećmi 
Ale nie o to awantura rzecz jasna....
i czerwone jak raczysko

Chociaż ostatnio też nie chciał jej wpuścić rano 
Tylko jak się zamknie okno, to znów zaczyna śmierdzieć.
Jedno wiem na pewno - nie należy piec korkowych wyrobów w piekarniku
;-)
to grypa napewno bo jeszcze tak paskudnie sie nie czulam... ciagle mam temperature w nocy 2 paracetamole bralam bo normalnie mna telepalo jak nie wiem... Modle sie tylko zeby Adas nie zlapal bo porazka...
Boli mnie glowa i oczy.. mam taki kaszel ze :-(