• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Dzień Dobry,

My niestety żadnego grobu nie odwiedziliśmy, przykro mi z tego powodu, ale tłumaczę sobie, że w tygodniu albo w następny weekend pojadę :tak:

Migocia smutne, jak człowiek spojrzy na taki gró uśwaiadamia sobie, że życie tak szybko przemija, a koniec następuje nie wiadomo kiedy, myślisz sobie, że masz całe życie przed sobą, a tu wypadek i już Cię nie ma :-(:-(:-(

Byłyśmy na specerze ponad godzinę, słoneczko dziś ślicznie świeci, niestety jest ogromny wiatr, ale Amelci nie mogłam zaciągnąć do domu...teraz śpi, weszłyśmy do domu, a Ona w butach i ubraniu zaczęła pakować się do łóżeczka, wystarczyło, że ją rozebrałam, zmieniłam pieluchę, a mój mały brzdąc się przytulił i zasnął...śpi już godzinę, ciekawe czy zaraz się obudzi czy trochę pośpi?

reklama
Dotkass u nas tez nawet ladnie,sloneczko swieci:tak:Kondzio sie tyroche wybiegal nad morzem ale zaczal uciekac i poszlysmy z kolezanka do parku:tak:nie moge ostatnio dac sobie z nim rady:no:
teraz spi,padl w wozku ale wczesniej jeszcze w sklepie scene zrobil bo zaczepial ludzi,wolal:sorry:a przy placeniu prawie wlazl na lade jak placilam:angry:dalam mu pudelko ale nie:no:musialam lapac w jednej chwili jego,placic ludzie czekaja:angry:portfel mi upadl,wysypaly sie pieniadze:angry::angry:i tak dosc czesto mam:baffled:nie da sie go przypiac bo i tak wylezie:no:

Znalazlam rozwiazanie do tej cholernej cyfry:angry:znajomy ma skaner i sprobuje mi wyslac ten list mailem:tak:

Rzeczywiście pustki, tego co wkleiłaś nie przejżę, bo głos wyciszyłam :sorry:, nie piszesz kwiateczku sama ze sobą, ja się już pojawiłam, z R się pocięłam jak cholera :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam wieczorkiem,
oj jakie dzisiaj pustki, z tego mojego przeziębienia juz troche wychodzę, al eide jutro z sobą i dzieciakami do lekarki, niech lepiej posłucha i zobaczy to zawsze pewniejsze.
wczoraj Ritka skończyła 1,5 roczku jeszcze pół i mamy urodzinki:tak:
Może uda mi sie ja jutro zwazyc to napiszę dokładne wymiary.
Wiecie co ceny powariowały, kupiłam dziś 2 piżamki dla dzieciaków zwykłe bawełniane po 20 zł z groszami i dwa body na Filipka( żeby miał plecy zakryte na zimę) po 14 z groszem i zapłaciłam 70 zł. :szok: Normalnie szok, mi sie wydaje, ze to duzo:wściekła/y: w końcu na co ta wypłata ma wystarczyć:wściekła/y:
a przed zima chcemy ogrodzić działkę i to będzie nas kosztowac około 3 tyś kupa forsy normalnie szok. :eek:

Madzia wszystkiego najlepszego na poltora roczku:tak::-)
co do cen to naprawde drogo a jak juz ma sie kupic dla trojki to masakra,tyle pieniedzy pewnie trzeba miec bo dzieci przeciez rosna:sorry:zdrowka zycze,oby przeszlo szybko:tak:

reklama
Dzień dobry!!
Madziu, wszystkiego najlepszego na półtora roczku dla Ritki (ależ ona ma śliczne imię, swoją drogą!!)

U mnie dziś potwornie trudny dzień pod względem ilości pracy, poza tym mam ostatnio trochę za wysokie ciśnienie i potwornie boli mnie głowa już od kilku dni. Czeka mnie spotkanie z lekarzem bo tak się nie da....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry