reklama

Majóweczki 2008

reklama
kamilka, może masz wypłukany magnez z organizmu, że tak Ci drętwieją nogi??? zrób sobie ogólne badania :tak:...i współczuję bólu, miałam tak kiedyś jak brałam pigułki anty...:no:

Migocia, nie ma tego złego :tak:, kiedyś przychodzi czas na zmiany :-)

iwonko, zdrówka dla Klaudusi, oby Vanesska nie złapała od Klaudii, bo wtedy mogiła :no:

Aurelko niech ten radosny dzień, na zawsze Twe troski, odsunie w cień, niech się śmieje do Ciebie świat, blaskiem szczęścia i długich lat

Kamilka, ja też współczuję tych skurczów. Mnie męczyły skurcze w łydkach w ciąży, dosłownie miałam każdej nocy. Mój biedny mąż nie mógł się wyspać, bo ja wiecznie się darłam :sorry: Dotkass ma rację, pewnie za mało magnezu. :tak:

Kamilka mnie tez dzis w nocy dwa razy zlapal skurcz ,codziennie sobie mowie ze bede brac magnez i zapominam,ten problem mam juz od dawein dawna,a anty dopiero zaczelam wlasnie brac.
No wlasnie bo juz sie pytalam ale bez odzewu jakie macie tabletki anty i jak na was dzialaja? Boszzzze jak przeczytalam skutki uboczne to sie przerazilam.Mam Yasmin

Iwonka, ja nie biorę tabletek, ale kiedyś brałam Mercilon i byłam zadowolona, żadnych skutków ubocznych nie miałam.

No właśnie, czy po tabletkach nie spada wam libido? U mnie bez tabletek jest zerowe, a po tabletkach nawet nie ma szans, żebym się przełamała :no:

iwonka ja też nie biorę tabletek, kiedyś brałam Minullet i po tych miałam skórcze łydek, potem brałam Harrmonett, ale z tego co się orientuję już je wycofali, a były super, jest ich odpowiednik, ale to ginka trzeba by było pytać :tak:...co do libido u mnie chyba nic nie jest w stanie zaburzyć ;-):-p:sorry:

Migotka,moje libido tez jest zerowe , a strach przed ciaza jeszcze bardziej to poglebia,dlatego zaczelam brac,poza tym mam nadzieje ze moze jakos mi sie @@@ zmieni i kilka rzeczy innych.Wiem ze na kazda kobiete tabletka inaczej dziala.

Witam w pochmurny kolejny dzien. Vanesska w domu,Byla tylko wczoraj w przedszkolu.Dzis jej nie mial kto zaprowadzic bo Klaudia mi goraczkuje.Jak nie urok............

Aurelia Wszystkiego naj naj naj :-)
6452_65246452_445.jpg

Ja sie przylaczam do zyczen:tak::sorry:

No wlasnie bo juz sie pytalam ale bez odzewu jakie macie tabletki anty i jak na was dzialaja? Boszzzze jak przeczytalam skutki uboczne to sie przerazilam.Mam Yasmin

Ja kiedy w Pl bralam tabletki to zaczynalam od LOGEST,maja niska dawke hormonow:tak:potem po ....pewnym czasie bralam Minulet:tak:ja dobrze sie czuje po kazdych tabletkach ale moze rzeczywiscie libido mi tez spada:eek:wlasnie po nich:confused2:Iwonka teraz bire Yasmin i wszystko ok.mam jeszcze 5 opakowan,tu sa za darmo na szczescie:tak:potem bede myslec o ciazy wiec bede musiala przestac:tak:Przed Yasmin bralam jakies inne ale jak w Pl powiedzialam ze mam je to kazal mi przestac je brac bo maja konska dawke hormonow:no:zmienilam choc niechetnie mi dali inne bo jak to lekarz stwierdzil takie maja byc jesli chce zeby mnie chronily:wściekła/y::wściekła/y:baran jeden.w koncu dal mi jakies(nie pamietam jakie)ale po zmianie nie moglam dostac miesiaczki i.3 razy probowalam i zrezygnowalam:sorry:po kilku miesiacach zaszlam w ciaze z Kondziem:-)ja nigdy nie czytam skutkow ubocznych chyba ze zle bym sie czula:eek:wole nie wiedziec,wiem ze bardzo dlugo nie mozna uzywac,nie dlugo znow zrobie sobie prtzerwe;-)

Dzis zalatana jestem znowu,zimno u nas strasznie.od rana latalam po dworzu:no:Kondzik spi jeszcze,usal prawie o 2.30 coraz pozniej chodzi.chcialam go nauczyc zeby sam zasypial na lozku,z podusia ale on raczej nie pojdzie wcale niz sie nauczy:no::no::no:i jak ja kupie lozko to bedzie musial zasypiac w lozeczku????masakra jakas :eek:

reklama
Kwiateczek u ciebie to wogole wszystko inaczej,tu za yasmin placilam za 1 opakowanie 43zl ...a o wozkach czytalam,szok.Biede dzieci te ktorych spotkalo takie cos. Nigdy te wozki nie byly w moim typie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry