Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
...i współczuję bólu, miałam tak kiedyś jak brałam pigułki anty...
, kiedyś przychodzi czas na zmiany :-)
Dotkass ma rację, pewnie za mało magnezu. 

...co do libido u mnie chyba nic nie jest w stanie zaburzyć ;-)
Witam w pochmurny kolejny dzien. Vanesska w domu,Byla tylko wczoraj w przedszkolu.Dzis jej nie mial kto zaprowadzic bo Klaudia mi goraczkuje.Jak nie urok............
Aurelia Wszystkiego naj naj naj :-)
![]()

No wlasnie bo juz sie pytalam ale bez odzewu jakie macie tabletki anty i jak na was dzialaja? Boszzzze jak przeczytalam skutki uboczne to sie przerazilam.Mam Yasmin
potem po ....pewnym czasie bralam Minulet
ja dobrze sie czuje po kazdych tabletkach ale moze rzeczywiscie libido mi tez spada
wlasnie po nich
Iwonka teraz bire Yasmin i wszystko ok.mam jeszcze 5 opakowan,tu sa za darmo na szczescie
potem bede myslec o ciazy wiec bede musiala przestac
Przed Yasmin bralam jakies inne ale jak w Pl powiedzialam ze mam je to kazal mi przestac je brac bo maja konska dawke hormonow
zmienilam choc niechetnie mi dali inne bo jak to lekarz stwierdzil takie maja byc jesli chce zeby mnie chronily
baran jeden.w koncu dal mi jakies(nie pamietam jakie)ale po zmianie nie moglam dostac miesiaczki i.3 razy probowalam i zrezygnowalam
po kilku miesiacach zaszlam w ciaze z Kondziem:-)ja nigdy nie czytam skutkow ubocznych chyba ze zle bym sie czula
wole nie wiedziec,wiem ze bardzo dlugo nie mozna uzywac,nie dlugo znow zrobie sobie prtzerwe;-)
Kondzik spi jeszcze,usal prawie o 2.30 coraz pozniej chodzi.chcialam go nauczyc zeby sam zasypial na lozku,z podusia ale on raczej nie pojdzie wcale niz sie nauczy

i jak ja kupie lozko to bedzie musial zasypiac w lozeczku????masakra jakas