kwiateczek
majowa mama `08
No wlasnie Szopek on ma dosc wysoko,latwo mu idzie

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

, kaskader Ci rośnie ;-)

ale pewnie przez to, że ciągle chodze w letniej kurtce, bo w zimowej mi za ciepło.. wczoraj trochę zmokłam i dziś zaniemogłam. Przespałam pół dnia, ciągle mi się chce spać, a gardło tak boli że masakra. To samo brzuch, nie mogę go w ogóle dotknąć bo meksyk niesamowityale amerykanie to potrafia w końcu Chack Norris{ nie wiem ja to sie pisze} tez jest amerykaninem a potrafi wszystko nawet internet na dyskietke nagrać podobno![]()

, dobre, dobre 

...weźmy inny przykład: firma X sprzedaje noże (drogie i bardzo ostre, za to bardzo dobre) na rynku jest ładnych parenaście lat i nagle ktoś po powrocie do domu po ciężkim dniu w pracy odcina sobie palec, wina??? oczywiście producenta, bo za bardzo naostrzył
...jak ktoś chce coś osiągnąć to to zrobi, aby był rozgłos: ostatnio koleś chyba też w Stanach skierował sprawę do sądu, bo kupując dezodorant AXE, który miał "zwabić" kobiety, by same się lepiły, tego niestety samoistnie nie robił, koleś pozwał firmę i najlepsze, że wygrał sprawę, jak tłumaczył, przez rok używania produktu ich firmy nie poderwał żandej kobiety, i wina kogo??? producenta, a nie kolesia, który zakładam ma twarz nie wyględną, tuszę jak hipopotam, a i zapach dezydorantu pomieszany z potem działa odrażająco a nie zachęcająco...ale się rozpisałam 

, dobre, dobre
rozgłos: ostatnio koleś chyba też w Stanach skierował sprawę do sądu, bo kupując dezodorant AXE, który miał "zwabić" kobiety, by same się lepiły, tego niestety samoistnie nie robił, koleś pozwał firmę i najlepsze, że wygrał sprawę, jak tłumaczył, przez rok używania produktu ich firmy nie poderwał żandej kobiety, i wina kogo??? producenta, a nie kolesia, który zakładam ma twarz nie wyględną, tuszę jak hipopotam, a i zapach dezydorantu pomieszany z potem działa odrażająco a nie zachęcająco...ale się rozpisałam

dobre nie slyszalam nic ale tam czesto takie sprawy dziwne wygrywaja ludzie;-)
, teraz znaleźli sustancje trujące a czasem nawet rakotwórcze w co poniektórych wózkach...mówiłam, trzeba jakoś pociągnąć temat, by tak szybko nie ucichł

polezal ze mna,zucal sie i o 7ej juz sie podniusl