reklama

Majóweczki 2008

reklama
Dobra uciekam bo zaraz mam obiadek a potem ostatni raz do pracy:sorry::sorry:
wlasnie w tvn24 pokazali goscia,zlapali go za oszustwo na NK.wyludzal kase dla niby chorej dziewczynki na raka ale kaska szla dla niego:"angry::angry:powinni wszytskie te konta przeswietlic:angry:

Jeszcze chwila:sorry:
pamietacie ten lot balonem...co niby ten chlopaczek 6letni mial byc w nim....dzis ujawniono ze rodzice sie przyznali i ze to byla mistyfikacja:szok::szok::no: taka promocja dla nich kosztem dziecka i sluzb.....:angry::angry:co za ludzie:no:
oki lece paaa

Hej!
Ja dziś wysiedziałam w szkole tylko godzinę i urwałam się, bo facet gadał ten sam wykład drugi raz. Nudy jak flaki z olejem :confused2: Potem się okazało, że miałam niezłe szczęście, że zwiałam, bo na przystanku dopadł mnie taki skręt kiszek, że szok. W autobusie jakoś wysiedziałam, a drogę z autobusu biegłam zalana zimnym potem, wpadłam do domu i we wszystkich ciuchach i butach do kibla :eek: Boże, dawno mi się taka sraczka nie przydarzyła :-D:-D Ale przynajmniej skorzystam z tego, że jestem wcześniej i zjem sobie coś z banolli :-)
Zaraz ma przyjść kurierka z umową z mbanku do podpisania.

Mamita, współczuję:no:. Moje auto też stoi u mechanika, bo kilka dni temu zesrało się na ulicy. Facet może łaskawie zajmie się nim. Dziś dzwonię cały dzień, a ten ćwok nie odbiera. Ciekawe, ile nas podliczy :confused2:

Pochwalę się Wam, że mamy coraz większe sukcesy nocnikowe. :happy:

Migotka z mechanikami tak jest-żaden nie jest słowny. Właśnie A. wrócił od mechanika. Ledwo dojechał autem-przeleciał skrzyżowanie-dobrze że nic nie jechało. Okazało sie że hamulce do wymiany. Kupił częśc za 100zł do naszego auta i nie pasuje:wściekła/y::no:Nie wiem co teraz bo to niby do tego modelu i rocznika:-(
Zuza śpi już. A mnie noga boli. Nie mogę stapac na piete. Chyba ostroga. Bo kiedyś tak miałam i na rtg wyszło że ostroga rośnie. Normalnie nie jestem przesądna ale coś w tym jest...

Witam
ale tu pustki:szok:myslalam ze bedzie tyle do nadrobienia:sorry:
A ja ciag dalszy klopotow z cyfra:no:wczoraj jak wrocilam z pracy to ogladalam domino day i jak sie skonczylo to nagle braklo wszystkich kanalow:no:rano tez,dzwonie do nich i juz jak zaczelam gadac nagle wszystkie wrocily:angry::angry:dziwne.na dodatek upewnilam sie jeszcze raz na co sie zgodzialam i jestem zalamana.jak z tego dziadostwa zerezygnowac:angry:baba mi mowilaze nie moge alke ten gosciu co mnie naciagnal to mowil cos o jakiejs zaplacie 300zl ....i rezygnacji ale nie pamietam:no:normaln ie cisnienie mialam cala noc:no:
sloneczko teraz ladne ,jeszcze z pol godz i idziemy na spacer:tak:

Dzień Dobry,

Ja nie pojechałam z R niestety, bardzo żałuję, bo tak się cieszyłam, że zobaczę co jest zrobione, ale nie puściłam Go bez aparatu, więc ma nakazane porobić zdjęcia :tak:. Rozrysowałam mu na projekcie wydrukowanym z kompa, gdzie i jakie punkty świetlne mają być i ma dać ekipie, żeby wiedziała co i jak. Zakupki zrobione częściowo do łazienki, zostało jeszcze do kupienia, umywalka, szafka pod, baterie no i kafelki :sorry:, ale powoli już coś się dzieje, a to najważniejsze :tak:

Miłego Dnia Kobietki :-)

Witam! JA rano pożarłam sie z A. na maxa:wściekła/y:Zadzwoniłam po szwagra i zawiózł nas tzn mnie i Zuze do mojej mamy na wies. I tam przesiedziałyśmy cały dzień. Akurat zjechały sie wszystkie wnuki i wnuczki Mamy wiec było wesoło:tak:;-)Babcia miała wysprzatane ale jak odjezdżałam to jakby stado przeszło-wszedzie okruszki ciastek, chipsy... :szok:Ale Babcia twierdzi że się nudzi...:-DTeraz Zuza śpi, A. zrobił drinka i liczy na "cos":-pale jakoś nie mam chęci:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry