Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

powinni wszytskie te konta przeswietlic

taka promocja dla nich kosztem dziecka i sluzb.....
co za ludzie
Potem się okazało, że miałam niezłe szczęście, że zwiałam, bo na przystanku dopadł mnie taki skręt kiszek, że szok. W autobusie jakoś wysiedziałam, a drogę z autobusu biegłam zalana zimnym potem, wpadłam do domu i we wszystkich ciuchach i butach do kibla
Boże, dawno mi się taka sraczka nie przydarzyła 
Ale przynajmniej skorzystam z tego, że jestem wcześniej i zjem sobie coś z banolli :-)
. Moje auto też stoi u mechanika, bo kilka dni temu zesrało się na ulicy. Facet może łaskawie zajmie się nim. Dziś dzwonię cały dzień, a ten ćwok nie odbiera. Ciekawe, ile nas podliczy 

Nie wiem co teraz bo to niby do tego modelu i rocznika:-(
myslalam ze bedzie tyle do nadrobienia
wczoraj jak wrocilam z pracy to ogladalam domino day i jak sie skonczylo to nagle braklo wszystkich kanalow
rano tez,dzwonie do nich i juz jak zaczelam gadac nagle wszystkie wrocily
dziwne.na dodatek upewnilam sie jeszcze raz na co sie zgodzialam i jestem zalamana.jak z tego dziadostwa zerezygnowac
baba mi mowilaze nie moge alke ten gosciu co mnie naciagnal to mowil cos o jakiejs zaplacie 300zl ....i rezygnacji ale nie pamietam
normaln ie cisnienie mialam cala noc

. Rozrysowałam mu na projekcie wydrukowanym z kompa, gdzie i jakie punkty świetlne mają być i ma dać ekipie, żeby wiedziała co i jak. Zakupki zrobione częściowo do łazienki, zostało jeszcze do kupienia, umywalka, szafka pod, baterie no i kafelki
, ale powoli już coś się dzieje, a to najważniejsze 
Zadzwoniłam po szwagra i zawiózł nas tzn mnie i Zuze do mojej mamy na wies. I tam przesiedziałyśmy cały dzień. Akurat zjechały sie wszystkie wnuki i wnuczki Mamy wiec było wesoło
;-)Babcia miała wysprzatane ale jak odjezdżałam to jakby stado przeszło-wszedzie okruszki ciastek, chipsy...
Ale Babcia twierdzi że się nudzi...
Teraz Zuza śpi, A. zrobił drinka i liczy na "cos"
ale jakoś nie mam chęci
Jak ten czas leci!!! Gloria, jak nas czytasz, koniecznie napisz co tam u Ciebie, jak się czujesz.