iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam. Vanessa w przedszkolu. Nie wiem czy ktoras wczoraj ogladala nianie w wersji angielskiej na BBClifestyle.Wczoraj byl odcinek o rodzinie z kilkunastoma albo jeszcze wiecej chlopcami,ktorzy czesc mieli adhd,niepelnosprawni ...do tego maz tez bezwladny i na wozku i cala ta rodzina zajmuje sie jedna 41 letnia kobieta. Narzekanie na dwojke dzieci a jeszcze bardziej na jedno to jest przy tej rodzinie az wstyd powiedziec.Co ta kobieta sie na meczy,choc jest dumna ze ma tyle dzieci i moze im pomoc gdy inni je odrzucili.
A chyba byla taka noc,bo i moje tez nie chialy wczoraj zasnac,a do tego Klaudia w nocy sie budzila czesto ze w koncu pierwszy raz od roku chyba wzielam ja do swojego lozka.Boje sie ze jej sie to spodoba i mam nadzieje ze to bylo tylko jedno razowe..
A chyba byla taka noc,bo i moje tez nie chialy wczoraj zasnac,a do tego Klaudia w nocy sie budzila czesto ze w koncu pierwszy raz od roku chyba wzielam ja do swojego lozka.Boje sie ze jej sie to spodoba i mam nadzieje ze to bylo tylko jedno razowe..
a to o czym piszesz, naprawda pełna podziwu i szacunku jestem dla takich kobiet, ale każdy narzeka na coś, bo wydaje się ciężkie to co się ma, dopóki nie popatrzy się wokół na innych
Gratuluję tak ładnego spadku wagi. Właśnie zobaczyłam że niedużo brakuje ci do celu
Nie wiem jak temu zaradzić. Nigdy ode mnie nie dostała klapa. Nie wiem skąd jej się to wzięło
, co do bicia się w główkę, to częste, z nerwów np., najlepiej wtedy odwrócić uwagę dziecka, by zajęło się czymś innym, nie bić, nie krzyczeć, i pochwalić, że przestało, że zajęło się czymś innym, że się uspokoiło...ja tak miałam chwilę jakieś 2 m-ce temu, Ami już tak nie robi 

chcialabym juz wrocic do Polski