reklama

Majóweczki 2008

Dzień dobry - Dotkass łączę się w bólu przemęczenia. A propos budów i remontów to my od 2 tygodni nie możemy dostać od architekta 1 rysunku już mnie to zaczyna irytować.....

No to ruszam do pracy, dziś muszę pobić swój życiowy rekord w tempie tłumaczenia, proszę trzymać kciuki!!

reklama
Witam.Vanesska w przedszkolu,na dworzu cieplo ale padalo.

Ja nie lubie prasowac i nie lubie zmywac!

Czekam na kierownika z administracji.

Panistepelek sprobuj,przeciez jak nie dasz rady to na sile nikt nie bedzie ci kazal tam pracowac.A przynajmniej zaplata za ta prace w miare odpowiednia?

Kwiateczek a nie masz jakies fryzjerki zebyt do domu przyszla,taka po znajomosci i by zrobila ci te pasemka jak ci sie podobaly one? Piszesz ze pisalyscie sms z fryzjerka wiec tak sobie pomyslalam......

Kwiateczek a nie masz jakies fryzjerki zebyt do domu przyszla,taka po znajomosci i by zrobila ci te pasemka jak ci sie podobaly one? Piszesz ze pisalyscie sms z fryzjerka wiec tak sobie pomyslalam......
SMS??!!!ja tak napisalam?:dry:chyba nie:sorry:Tu jest dziewczyna ktora ponoc robi ale teraz beda swieta i u nich zaczela sie praca i nie chce teraz jej meczyc.Moja kolezanka ja zna i tez czeka wlasnie na pasemka ale nie chce dzwonic bo jej sasiad z ta fryzjerka robi i wraca pozno z pracy:szok::szok::sorry:Mysle ze teraz znowu zrobie zmiane i pomaluje nja kolor tylko nie wiem jaki.Wciaz mam te pasemka i tzreba je jakos zamalowac.Mysle o brazie albociemnym blondzie-ten akurat to moj kolor naturalny.I m wiecej mysle to mi szkoda wlosow,potzrebuje nastawienia:sorry:

Dotkass chyba potrzebujesz odpoczynku od remontu,wiem ze czekasz bardzo ale musisz przestac myslec bo jak mozna chodzic o tej porze spac i wczas w stawac,wykonczysz sie kobieto:sorry:

A ja zaraz uciekam do ptrzedszkola z Kondziem:tak:

Kwiateczek to kurna wydawalo mi sie ze tak pisalas tam gdzie pisalas o balejazu,mniejsza z tym;-)

Nie wiem czy pytalam ,jak cos to wybaczcie ale zapytram: Czy ma ktoras kuchnie indukcyjna? Nie ceramiczna.

iwonka, ja nie, ale moja szwagierka ma. i ja na pewno taka na nastepne mieszkanie/dom (gdzies w przyszlym zyciu ;-) ) taka tez zakupie. jest calkiem zimna i nic sie na niej nie przypala, jak wykipi. nie oparzysz sie. tylko inne garnki trzeba kupic, dosc drogie niestety, ale i tak sie oplaca, uwazam.

Hej ja w końcu po kilku dniach dałam radę uspać Zuzkę w dzień Jaki komfort:tak:

Ja też musze iśc do fryzjera bo Zuza ciągnie mnie za wlosy a ja nie lubie spinać Taka jedna fryzura mi sie strasznie podoba i już kilka razy miałam tylko zgubiłam zdjęcie musze poszukać na necie tylko zapomniałam gdzie byla

Panistepelek powodzenia w pracy na pewno dasz rade jak masz taką szanse na uniezależnienie i opieke nad Klaudią to korzystaj

Powodzenia z autami

Jak dziś dzień pluszaka to może mój pies to uwzględni i da calej swojej kompani spokój ;-):-D
Musze teraz iśc bo mój komfort wstał po 0,5 godz :crazy:i woła mniam mniam

Witam.
Młody mi tu szaleje, nie bardzo mogę się skupić.
Dostał biegunki w nocy i rano, chyba od soczku z kiwi albo nie wiem.

Nie każcie Dotkass odpoczywać od remontu:crazy: bo lubię sobie poczytać o jej zmaganiach.
Panistepelek- powodzenia.
Ola- skoro to czytasz to znaczy, ze się nie przykładasz jak trzeba do tłumaczenia. Do roboty!
aenye- znajome dziecko ( czyli dziecko znajomych) mają pyłka , one się nim nie bawi ani mój Miku nie wykazywał zainteresowania choć uwielbia normalny odkurzacz.On nawet nie rozumiał co to, bo przecież ma formę amerykańskiego odkurzacza. Z zabawkowym odkurzaczem to moim zadaniem jest jak z zabawkową komórką, nie przejdzie taka lipa. Nie ma jak oryginał.

Napiszę jeszcze, ze nic mnie tak nie denerwuje jak zmywanie naczyń. Nie mam zmywarki, choć ciągle znajduje sie na szczycie rzeczy do kupienia ale zawsze coś wyskakuje. W zasadzie lube tylko sprzątać i gotować ale ale. Sprzątać typu generalne porządki, lubię myć podłogę myjką na kolanach a nie mopem, pastować panele. Gotować fajne potrawy a nie ziemniory i kotlety.
Prasuje od wielkiego dzwonu.
Na studiach wprowadziłyśmy z moja przyjaciółką zasadę, ze czarnych rzeczy nie trzeba prasować. Wmówiłyśmy to sobie i choćby nie wiem jak była z gardła wyjęta to jeśli była czarna to i tak zakładałyśmy. Teraz już prasuję :-(Robię wiele rzeczy które zlewałam w czasie studiów np. na wyjście zakładam skarpetki od pary( w domu nigdy).

Wiki, kwiateczek, żeby tak się dało odpocząć, ale nie ma jak, mój mózg pracuje tak intensywnie, że niedługo styki się poprzypalają, ale pewnie już nie długo, byle do decyzji kredytowej, mam nadzieję pozytywnej. Pierwszego składamy papiery, około 2 tyg czekamy na decyzję, więc dam znać pewnie przez Cosmo sms-em co i jak koło połowy grudnia, bo jak pamiętacie neta ma już tylko do poniedziałku :-(

szopek, nie odawiaj się, do poniedziałku jeszcze będę zadtręczała się remontem na łamach forum :sorry:;-):-)

aenye, powodzenia w realizacji zamierzonego planu :tak::-)

Ola, powodzenia w pobijaniu rekordu ;-);-);-)...co do architekta, współczuję, że tak przeciąga, wiem, że najgorsze jest czekanie i niemożność przyspieszenia :no:

Iwonka, ja będę montowała płytę indukcyjną, albo ceramiczną, ale bardziej skłaniam się ku tej pierwszej...miałam kiedyś w jednym m ieszkaniu, które wynajmowaliśmy- super naprawdę, ale jak pisze aenye- garnki do niej obowiązkowe :tak:

Podziwiam Wam, że tak lubicie sprzątać, prasować, gotować. Ja to nic nie lubię :eek: Żelazko zgubiłam, zmywarka myje mi naczynia, pralka pierze ubrania. Brakuje mi tylko żeby samo się poodkurzało, porozwieszało pranie i pościągało, a potem pochowało, no i podstawa - samo ugotowało. Niestety nie ma tak dobrze :zawstydzona/y:

My dziś wyjątkowo po spacerze godzinnym, może po południu po drzemce jeszcze się uda jak nie będzie za ciemno.
Tato naprawił mi auto - pojechał i zajrzał. Okazało się, że zgubiłam jakiś pasek. Poszedł do sklepu, kupił nowy i auto ożyło. :rofl2: Zobaczymy na jak długo.

reklama
Tak garnki specjalne,tzn aby lapaly magnes,ponoc w Ikea zestaw garnkow do indukcji kosztuje mniej niz 100zl wiec nie zaden jakis wydatek.Wlasnie szukam taka plyte i chce jesli juz indukcje bo ceramiczna to jednak do d....jak zmniejszych moc to ona dalej grzeje i dluzej sie nagrzewa,to wszytsko wiaze zie z poborem pradu,indukcja zdecydowanie lepsza i energooszczedna.Tylko ze ja kupie chyba sobie dwu palnikowa bo i tak gotuje zawsze na dwoch palnikach.Rzadko jest ze 3 go uzywam.I tez bedzie wpuszczona w blat
3.jpg

Dziewczyny strach jedzic tymi waszymi autami

Wiecie ze brzydula w grudniu sie konczy?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry