kwiateczek
majowa mama `08
Zuza mi dzisiaj ambarasu narobiła. Ściągneła serwete z ławy i wysypała cukier z cukiernicy. Patrze a ona sobie paluszek pośliniła i cukier zajada. I od wczoraj nagminnie mi śpiewa mamamamamama
Migotka to pewnie alternator siadł. Przerabiałam to w sierpniuU mnie ciężko zapala. Musiałam jechac dziś na poczte i do apteki to auto zostawiłam pod strażą pożarną sobie myślę w razie co strażcy mnie popchną albo co
![]()

dobre z tym cukrem.Konrad tez od dwoch dni jk mu ise przypomni to mowi niam mniam ale nie wiem co mu tak smakowalo.ja czasem mowie jak mu cos daje zeby go zachecic wiec moze to
a z autem tez sobie dobrze wymyslilas

Paniestepelek dasz rade.na poczatku to wszytsko wyglada tak przerazajaco ale potem jak wpadniesz a rytm to bedziesz jak maszyna

A ja zpomnialam wczesniej napisac ze umowilam sie dzis do fryzjera na sobote.scinam sie na te pierwsza fryzurke
tylko musze jeszcze jakas farbe kupic i farbnac sama wloski bo chca za to strasznie duzo kasy

musze wiec sama koniecznie bo po scieciu to zostana mi koncowki pasemek
Zapomniala jeszcze napisac ze Kondzio od wczoraj nie je
wczoraj tyle o ile a dzis tylko sniadanie,i pol takiej maslanej bulki i jogurt
cos sie dzieje,moze zeby??boshhh wiecznie zwalam na zeby,oby nic innego
Cosmo jeszcze Tobie...gratki za nocnikowanie.pierwszy krok zrobiony
wczoraj jak byla ta moja kolezanka jej synek sie wysikal do nocnika i Kondzio tak patrzyl i patrzyl,nie wiedzial co sie dzieje

rozebralismy go i ciach na nocnik,i mowi siiii a n w nogi z ta gola dupcia
chyba dalej czekamy choc postepjest,USIADL
Ostatnia edycja:
U mnie ciężko zapala. Musiałam jechac dziś na poczte i do apteki to auto zostawiłam pod strażą pożarną sobie myślę w razie co strażcy mnie popchną albo co
Ty

mam nadzieje, ze sprzedam!).