reklama

Majóweczki 2008

Kamilka zawsze mozesz przyjechać do mnie i posprzątać no i ugotować :-D z racji tego, że taka delikatna jestem chciałam zmienić worek w odkurzaczu i co zrobiłam? urwałam kawałek tego plastuku co trzyma worek i ni chu chu... nie da sie tego nigdzie dokupić więc mam poodkurzane, musze zamiatać a że u mnie niedaleko kopalnia prosperująca tio się kurzy jak nie powiem gdzie.. i młody mój alergik, oboje po takim zamiataniu (ostatnio robię to na mokro) mamy uczulenie :wściekła/y:

i się pochwalę jeszcze... wczoraj młody latał przez chwilę z goła dupką (po zmianie pieluchy) i mówi sisi..,.pytam się go chcesz sikać? skiną głową, ze tak, pytam przynieśc Ci nocnik? znowu kiwa, ze tak.. przyniosłam i się wysikał! Alem dumna :tak:

reklama
Witam.U mnie tez wichura i nawet tecza dzis byla.Ja dopiero jem sniadanie bo wczeniej nie mialam czasu,rano zaspalysmy i szybko szybko do przedszkola potem do administracji itd...
Remont zakonczyl sie w przedpokoju,jutro dowiem sie co dalej i kiedy.Byc moze ida sie jednak zeby jednak przenoszenie lazienki i calej reszty bylo robione razem w wymiana podlog.

Panistepelek a jak mozna wiedziec to co bedziesz miala robic w pracy? To jakas produkcja?

cosmo, gratulacje :-) ja wczoraj zakupilam nocnik, jako ze w przedszkolu ponoc codziennie costam zrobi - raz siku, raz kupke. no i siedzi dumnie na tronie, wrecz nie chce wstawac i nie pozwala sobie zabrac ;-) ale jeszcze nic nie zrobil. poki co ;-)
wspolczuje odkurzacza ;-)

panistepelek
, bardzo mi przykro, ze nie jestes szczesliwa :-( naprawde.. ale sama wiesz, co dla ciebie najlepsze.. trzymam za ciebie kciuki :tak:

ja dzis zamulam caly dzien. mialam gotowac, sprzatac i co? wielkie g.
zaraz bede za to zajmowac sie malenka siostrzenica mojego malza :-) 8 miesiecy ma krolewna :-D bede miala corcie na dwie godziny, hehe ;-) oby sie nie sfajdala, bo nie bede umiala przewinac :-D :-D :-D

buziaki i milego dnia :-)

Witam! Ja wróciłam z zakupów i popsuł mi się znowu samochód-tym razem rozrusznik:wściekła/y:I jak tu nie wierzyc we fatum. Normalnie jestem załamana:-(:-(
U nas wieje jak nie wiem i pada co chwile
Cosmo
ja zrobiła to samo z odkurzaczem:zawstydzona/y:Jakieś 2 tyg temu i zamiatałam zmiotką cały dywan. Ale moja mama dała mi swój odkurzacz bo ma wszedzie panele teraz i tylko małe chodniczki:tak: A i gratki dla Michasia:-):-)

aenye jak sie zapatrzysz to jeszcze se z D machniecie taką małą gwiazdę... tylko poczekaj z terminem na mnie... bo ja tez chce jeszcze jedno, ale za jakiś czas... 3 dzieci z tych samych miesięcy to byłoby coś :-D:-D:-D

cosmo, no, to akurat moze sie zdarzyc ;-) nasze macice maja jakies polaczenie telepatycznie ;-)

ja chce trzecie na pewno, ale dopiero wtedy, kiedy bedzie mi plec obojetna :-D na razie chyba ryczalabym jak bobr, gdyby mi obrodzilo w trzeciego faceta.. :wściekła/y: :rofl2:

aenye mi się marzą bliźniaki, najlepiej płeć mieszana ale jakby miałoby być jedno to płeć obojętna chociaż... może chłopiec? popracuje nad tym po rozwodzie :-D

Matko jedyna co wyprawiaja te moje dziewczyny,no nie da sie pisac bo tylko krzyk i trzeba ich pilnowac,ale tancuja przy programie Jaka to melodia :-)
Jutro do przedszkola ma Vanesska przyniesc misia bo jutro jest swiatowy dzien pluszowego misia:-D:tak:

reklama
Ooooo, nawet nie widziałam, że taki dzień istnieje :zawstydzona/y: :tak::-)

Moja dziś cały dzień była niesforna, koszmar poprostu, chyba pogoda jej w głowie namieszała :sorry:

Boszzzzzzzzz, padam na pysk, ale jak się kładę do łóżka to nie mogę zasnąć,chyba mam z tym problem, bo rano nie mogę się podnieść :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry