_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
U nas jest od soboty z przerwami, kurcze byłam u lekarza kazala zbijac dała tantum verde syrop prawoslazowy i witamine C, mowila ze od kaszlu nie moze byc temperatura :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kondzio mial raz tak ale 3 dni.temp byla zbita i znow wracala i tak 3 dni chyba bylo
moze tez zeby.u nas wlasnie wychodza trojki i chyba to wszystko przez to
ostatnio tez tak b ylo ze zeby szl;y wiec raczej to przeziebienie to przez zeby
i goraczka raz byla tez
sorki ale Kondzio ptrzy nodze,tak chotycznie
dawaj najlepiej [pzez kilka dni.
ale goraczki nie mial.mysle ze poprostu zlapal cos i tyle,to chyba nie ospa

Wiki u nas dziwnym trafem jest to samo jak ostatnio.Pamietasz jak pisalam ze zaraz po powrocie z Polski mial 41 C??bylismy w szpitalu.w Polsce wyszly mu dwa zeby i zaraz po powrocie kolejne dwaNo ida zeby i to ile dziasla spuchniete ze szok, ale co taki zbieg okolicznosci ze przeziebienie plus zeby![]()
i dziwnie mial goraczke,katar,zielone gluty
teraz bylo to samo i ma plamki na dole,3ki.jeszcze nie wyszly ale sa i chyba gorne tez ida
myslac dluzej wczesniej raz sie tez tak trafilo tylko goraczki nie bylo ale gluty zielone
nie pomyslalam ale 3 raz jest tak chyba wiec.....do tego gardlo ale tez od placzu,krzyku bo ciagle mu zle...marudzenia poprostu.jest taki sniety itp....mamy antybiotyk ale szczerze mowiac zastanawialam sie czy mu dawac ale w koncu dalam bo w sumie lekarz ak dalam prawie ze od drzwi co tu nie dopomyslenia
nie wiem jak u was ale pomysl na spokojnie,zastanow sie jak to b ywalo wczesniej.Kondzio mi tak nie choruje a tu akurat tez zeby ida
zobaczyymy pozniej,jak mu juz wszytsko wyjdzie,czy bedzie lapal infekcje bo jak do tej pppory to nie tak latwo b yl ale moge sie mylic