kwiateczek
majowa mama `08
Witam
Ja dzis Kondzia zabralam do play group
dzis obudzil sie o 4 rano i do 5.30 placz bo chce do mnie,wzielam go na chwilke ale znow tak zle,tak nie dobrze wiec go polozylam do lozeczka
nie ma zlituj,juz jest lepiej a on nie chce spac w lozeczku
pomeczyl sie troche,po stekal ale usnal.obudzilam go o 9.15 
a na 10 jest to przedszkole
jak na wariackich papierach,zreszta jak co tydz
Dzieci dostaly ksiazeczki dzis z cyferkami i obrazkami:-)a za tydz spotykamy sie w innym miejscu bo cos ma byc....a za 2 tyg bedzie christmas party:-)zapytalam czy mamy przebrac dzieciaczki i pani powiedziala ze jaknajbardziej:-)ale bedzie fajnie..tearz tylko trzeba szykac czegos
Migotka idz moze do tego alergologa...a swedzi Cie to?Ty tez chyba alergiczka jak pamietam
testy chyba robilas jak Ola?!
Panistepelek pracuj sobie,pracuj...tylko wpadaj czasem dac znac jak sie czujecie
Pamietacie moze Kinie???tak mi sie cos przypomniala
obrazila sie chyba na nas
Ja dzis Kondzia zabralam do play group
dzis obudzil sie o 4 rano i do 5.30 placz bo chce do mnie,wzielam go na chwilke ale znow tak zle,tak nie dobrze wiec go polozylam do lozeczka
nie ma zlituj,juz jest lepiej a on nie chce spac w lozeczku
pomeczyl sie troche,po stekal ale usnal.obudzilam go o 9.15 
a na 10 jest to przedszkole
jak na wariackich papierach,zreszta jak co tydz
Dzieci dostaly ksiazeczki dzis z cyferkami i obrazkami:-)a za tydz spotykamy sie w innym miejscu bo cos ma byc....a za 2 tyg bedzie christmas party:-)zapytalam czy mamy przebrac dzieciaczki i pani powiedziala ze jaknajbardziej:-)ale bedzie fajnie..tearz tylko trzeba szykac czegos
Migotka idz moze do tego alergologa...a swedzi Cie to?Ty tez chyba alergiczka jak pamietam
testy chyba robilas jak Ola?!Panistepelek pracuj sobie,pracuj...tylko wpadaj czasem dac znac jak sie czujecie

Pamietacie moze Kinie???tak mi sie cos przypomniala
obrazila sie chyba na nas

dolaczacie?