iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kwiateczek ja jem leniwe zawsze z bulka tarta i maselkiem i jeszcze posypane cukrem,przepyszne! I bardzo latwo sie je robi samemu :-)
Wiki zdrowka jeszcze raz!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kwiateczek ja jem leniwe zawsze z bulka tarta i maselkiem i jeszcze posypane cukrem,przepyszne! I bardzo latwo sie je robi samemu :-)
ale pewnie tylko ja jak zwykle
I też coś tam przepisali na ten trądzik. Że syfy mi wyłażą, fakt, ale nie myślałam, że to aż trądzik
A wiecie co było najlepsze? Pan stary doktór się mnie pyta, czy powiększałam sobie górną wargę, a ja w śmiech i mówię, że nie. Młody na to, że przecież to od razu widać, że pani ma takie naturalnie duże usta 

W nagrodę za to dostałam sztyft do ust 

). Aha, no właśnie zobaczyłam, że wrzuciłaś wcześniej, a ja gapa nie zauważyłam.

Ale to nie łuszczyca
Zmykam spac,zaraz moj R wroci z lzejszym portfelem..Dobranoc

No więc byłam u tego lekarza, a raczej dwóch lekarzy, bo był stary i młody. Obejrzeli mnie, coś pomruczeli, pokiwali głowami i stwierdzili, że ciekawy przypadek jestem. Przepisali mi jakiś krem na to i stwierdzili, że oprócz tego mam trądzikI też coś tam przepisali na ten trądzik. Że syfy mi wyłażą, fakt, ale nie myślałam, że to aż trądzik
A wiecie co było najlepsze? Pan stary doktór się mnie pyta, czy powiększałam sobie górną wargę, a ja w śmiech i mówię, że nie. Młody na to, że przecież to od razu widać, że pani ma takie naturalnie duże usta
W nagrodę za to dostałam sztyft do ust
Kwiateczek - nie robiłam żadnych testów. Może jestem alergikiem, ale przynajmniej nic o tym nie wiem na szczęście
.

wrocilas do czasow szkolnych,odmlodzili cie
;-);-);-)a co do szminki to fajnie,nie myslalas pewnie ze taki prezent cie spotka:-)a co do testow to chyba ktos inny to byl.sorki ale ja tak mam,jak zawsze,roztegowana

cos sie szczescie do was pcha

Dobrze , ze cię w gablotę nie zamknęli dla zwiedzających. Ciasto biszkoptowe wg przepisu iwonki jest na watku o gotowaniu, jak się robi? Tak, ze póki nie mam zmywarki to się nie biorę za takie rzeczy.No więc byłam u tego lekarza, a raczej dwóch lekarzy, bo był stary i młody. Obejrzeli mnie, coś pomruczeli, pokiwali głowami i stwierdzili, że ciekawy przypadek jestem.
Mam nadzieję, ze nic poważnego Darusiowi nie jest, oby tylko jakaś lekka infekcja albo taki schiz przez zęby. Nie wydaje mi sie, zeby w testach krwi wychodził poziom d3. Sa jakieś tam badania, żeby oznaczyć ...coś ... yyyyyy , ale ze mnie ekspert, wiem, coś dzwoni ale nie wiem gdzie. No ale to trzeba specjalnie pod kątem tego badać a nie ze zwykłej morfologii, tak sadzę.uszy nie bola opukalam w kolo cale a poza tym go nic nie boli, jak mu zbijam temperature to fisuje jak zawszea wogole widzialam klocki w biedrnoce cala paleta dzis zaszlam jeszcze byly, ja zakupilam ciezrowe z kklockami na wywrotce
![]()
.Nie obczajam tych przepisów.