reklama

Majóweczki 2008

reklama
kwiateczek - Ja też je lubie tak z bułka tartą zasmazona z masłek jak iwonka napisała ale wczoraj oakurat jadłam z ketchupem :P

Wiktoria - Mam nadzieję, że obędzie się bez szpita i ta temperatura w końcu spadnie.

No więc byłam u tego lekarza, a raczej dwóch lekarzy, bo był stary i młody. Obejrzeli mnie, coś pomruczeli, pokiwali głowami i stwierdzili, że ciekawy przypadek jestem. Przepisali mi jakiś krem na to i stwierdzili, że oprócz tego mam trądzik :szok: I też coś tam przepisali na ten trądzik. Że syfy mi wyłażą, fakt, ale nie myślałam, że to aż trądzik :eek: A wiecie co było najlepsze? Pan stary doktór się mnie pyta, czy powiększałam sobie górną wargę, a ja w śmiech i mówię, że nie. Młody na to, że przecież to od razu widać, że pani ma takie naturalnie duże usta :-D:-D:-D W nagrodę za to dostałam sztyft do ust :-D:-D

Kwiateczek - nie robiłam żadnych testów. Może jestem alergikiem, ale przynajmniej nic o tym nie wiem na szczęście :-p

Wiki - biedny Daruś. Dobrze, że chociaż bryka. Ja to i tak podziwiam, bo panikuję już przy 37,5 z racji tego, że moja w ogóle nie gorączkowała (z wyjątkiem trzydniówki, kiedy miała najwięcej 38,5).

Iwonka - no właśnie, napisz przepis na te kluski leniwe, a i jeszcze kiedyś pisałam, ale pewnie nie doczytałaś, jakbyś mogła napisać jak robisz ciasto na naleśniki (te biszkoptowe, jak pisałaś :sorry:). Aha, no właśnie zobaczyłam, że wrzuciłaś wcześniej, a ja gapa nie zauważyłam.

Ostatnia edycja:
Przepisy wrzucone.Smacznego
A robila ktoras pierniczki? Kurcze bo mam ochote upiec razem z Vanesska,jak czytam w necie to niby proste to jest.A wy macie jakis sprawdzony przepis?

My byliśmy na hipoterapii i znów wdepnełam w końskie łajno:-D
Wiki szwagier smaruje jakąs maścią robiona rece i zakłada rekawiczki i tak kładzie sie spać. Wyglada jak ten królik z Alicji w krainie czarów:-D:-DAle to nie łuszczyca:no:
Iwonka ja mam przepis na pierniczki zawsze robimy z siostra na pół. Ale przepis jest u niej jak nie zapomne to jutro wrzuce na wateczek.

Migotka widac ze przynajmniej wizyta warta byla tych pieniedzy bo dokladnie cie obejrzeli :-) tradzik to chyba ja tez mam,ja mam w sumie problemy ze skora od czasu gdy bylam w pierwszej ciazy i mam takie czerwone krostki na policzkach non stop.Tez sie wybieram do dermatologa.

Zmykam spac,zaraz moj R wroci z lzejszym portfelem..Dobranoc

Zmykam spac,zaraz moj R wroci z lzejszym portfelem..Dobranoc
:-D:-D:-D:sorry:

No więc byłam u tego lekarza, a raczej dwóch lekarzy, bo był stary i młody. Obejrzeli mnie, coś pomruczeli, pokiwali głowami i stwierdzili, że ciekawy przypadek jestem. Przepisali mi jakiś krem na to i stwierdzili, że oprócz tego mam trądzik :szok: I też coś tam przepisali na ten trądzik. Że syfy mi wyłażą, fakt, ale nie myślałam, że to aż trądzik :eek: A wiecie co było najlepsze? Pan stary doktór się mnie pyta, czy powiększałam sobie górną wargę, a ja w śmiech i mówię, że nie. Młody na to, że przecież to od razu widać, że pani ma takie naturalnie duże usta :-D:-D:-D W nagrodę za to dostałam sztyft do ust :-D:-D

Kwiateczek - nie robiłam żadnych testów. Może jestem alergikiem, ale przynajmniej nic o tym nie wiem na szczęście :-p

.

mIGOTKA JA TO SIE MOWI TRADZIK MLODZIENCZY WIEC SIE CIESZ:-D:-D:-D:-Dwrocilas do czasow szkolnych,odmlodzili cie:tak:;-);-);-)a co do szminki to fajnie,nie myslalas pewnie ze taki prezent cie spotka:-)a co do testow to chyba ktos inny to byl.sorki ale ja tak mam,jak zawsze,roztegowana:no::zawstydzona/y:

Mamita moglas totka kupic albo chociaz zdrapke:tak:cos sie szczescie do was pcha:-D:-D:-D

ja tez juz ide.slodkich snow,bezstresowej nocki;-)

No więc byłam u tego lekarza, a raczej dwóch lekarzy, bo był stary i młody. Obejrzeli mnie, coś pomruczeli, pokiwali głowami i stwierdzili, że ciekawy przypadek jestem.
Dobrze , ze cię w gablotę nie zamknęli dla zwiedzających. Ciasto biszkoptowe wg przepisu iwonki jest na watku o gotowaniu, jak się robi? Tak, ze póki nie mam zmywarki to się nie biorę za takie rzeczy.

uszy nie bola opukalam w kolo cale a poza tym go nic nie boli, jak mu zbijam temperature to fisuje jak zawsze :) a wogole widzialam klocki w biedrnoce cala paleta dzis zaszlam jeszcze byly, ja zakupilam ciezrowe z kklockami na wywrotce :tak:
Mam nadzieję, ze nic poważnego Darusiowi nie jest, oby tylko jakaś lekka infekcja albo taki schiz przez zęby. Nie wydaje mi sie, zeby w testach krwi wychodził poziom d3. Sa jakieś tam badania, żeby oznaczyć ...coś ... yyyyyy , ale ze mnie ekspert, wiem, coś dzwoni ale nie wiem gdzie. No ale to trzeba specjalnie pod kątem tego badać a nie ze zwykłej morfologii, tak sadzę.

Miku ma ten samochód, tylko bez klocków. Póki co stoi, ma okres przejściowy- za mały by jeździł na przyczepie za duży żeby parkować nim w wannie, zlewie, kiblu , pralce czy szafce na buty.
Z asortymentem to pewnie też zależy ile rzucą na dana Biedronkę, my chyba jacyś ubodzy krewni, Stonka raczej.

Zadzwonili dziś,ze nie przyznają nam zasiłku rodzinnego, jakieś bzdury totalne. Dżizas :crazy:.Nie obczajam tych przepisów.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry