cosmolady
grudzień '06, maj '08
hej
mamy śnieg
ale jakoś mnie to nie cieszy tak bardzo ;-)
zamówiłam Mai na allegro ten zestaw hello kitty który kiedyś Iwonka wstawiała (filiżanki) na urodziny (ma w piątek) i miałam jechać odebrać osobiście bo wysyłają z 5dniowym opóźnieniem, ale tak zimno że mi się nie chce
no nic moze jutro 
Kamilka w sumie dobrze kombinujesz, odrosną Ci akutrat na wiosnę i wtedy wycieniujesz, nie wiem czy chodzisz zimą w czapce, ale pewnie strasznie by Ci sie elektryzowały... Ja czekam z fryzjerem na wiosnę właśnie choć też miałam w planie na dniach
mamita wapółczuje wyprawy z głodnym dzieckiem
mamy śnieg
ale jakoś mnie to nie cieszy tak bardzo ;-)zamówiłam Mai na allegro ten zestaw hello kitty który kiedyś Iwonka wstawiała (filiżanki) na urodziny (ma w piątek) i miałam jechać odebrać osobiście bo wysyłają z 5dniowym opóźnieniem, ale tak zimno że mi się nie chce
no nic moze jutro 
Kamilka w sumie dobrze kombinujesz, odrosną Ci akutrat na wiosnę i wtedy wycieniujesz, nie wiem czy chodzisz zimą w czapce, ale pewnie strasznie by Ci sie elektryzowały... Ja czekam z fryzjerem na wiosnę właśnie choć też miałam w planie na dniach
mamita wapółczuje wyprawy z głodnym dzieckiem
chyba mu sie poprawia
goraczki dzis nie ma:-)ale ten kaszel jeszcze .....katar powoli ustaje,tzn nie leje sie jak z kranu
w nocy juz tak nie spal
az prawie wymiotowal
kto dolaczy:-)