• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Witam
Kondzio dalej chory,znowu mamy rano goraczke:baffled:juz ma 38.4:baffled:wlasnie mierzylam.Mam pytanie czy jak dawalyscie antybiotyk to nurofen tez mozna???czy paracetamol??czy nic:baffled:bo nie wiem co z ta goraczka robic,antybiotyk chyba nie da rady a rosnie temperatura:no:boshh pierwsza taka powazna choroba:no:i tak dlugo:baffled:
Iwonka zdrowka zycze Wam tez:sorry:

reklama
Kwiateczejk dawaj antybiotyk a leki na goraczke osobno./Jak juz pisalam nurofen co 8 godzin a paracetamol co 4 sie podaje..Jak teraz dasz nurofen i za 4 godziny bedzie goraczka to mozesz dac wtedy paracetamol ale nie nurofen,bo nurofen co 8 godzin.Wiec wyjdzie na przemian.Troche dziwne ze tak goraczkuje,juz tyle dni.Ja bym zrobila badanie krwi lub rentgen jak dalej tak bedzie.

Iwonka pasztet trochę zmodyfikowałam i doprawiłam gałą muszkatałową, ale zapomniałam o boczku. Ogólnie dobry, chociaż jak dla mnie nadal za suchy. Mój M rosołek to i owszem, nawet co tydzień, ale to mięsko już mu nie w smak. No i zazwyczaj albo ja coś podskubałam, albo osiedlowe koty (szczególnie bezdomna "krówka";-) miały wyżerke. Oczywiście mimo tego, że ten pasztet to też jest pomysł na odratowanie mięcha, to i tak część będzie nadal szła dla "krówki" i innych futer;-)

No a teraz to juz moge wybywać z domu, bo juz kurier był z paczkami dla naszych mam

No tak boczek potrzebny lub podgardle zeby wytluscic ten pasztet i galke tez bym dodala ;-) A kotkow nie ma w mojej okolicy tylko pies sasiadow ktory tez dostaje czesto miecho :-)

Kwiateczejk dawaj antybiotyk a leki na goraczke osobno./Jak juz pisalam nurofen co 8 godzin a paracetamol co 4 sie podaje..Jak teraz dasz nurofen i za 4 godziny bedzie goraczka to mozesz dac wtedy paracetamol ale nie nurofen,bo nurofen co 8 godzin.Wiec wyjdzie na przemian.Troche dziwne ze tak goraczkuje,juz tyle dni.Ja bym zrobila badanie krwi lub rentgen jak dalej tak bedzie.
Iwonka ja tak daje zawsze tylko nie wiedzialam czy z antybiotykiem mozna mieszac:sorry:a z ta goraczka to raz jest raz nie ma.ostatnio byla w nocy a teraz dwa razy tylko ze rano juz:eek:jeszcze nie taka duza ale jest.organizm walczy ale nie chce jhesc i co najgorsza pic:no:i taki osalabiony.marudny.co do badania krwi to tu problem bo nie pojdziesz i masz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tu nic nie dostaniesz bo chcesz:no:

witam

dziewczyny wrocilam od fryzjera i jestem zalamana... miala byc nowoczesna fryzurka i jak wol pokazalam co chce a wygladam jak debil zza krzaka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: musze zrobic sobie zdjecie to wa pokaze i wysle zdjecie fryzurki jaka chcialam....:no::no:

250.jpg chcialam tak:-):-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry