• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

nie masz zle:-)ladnie Ci:tak:z tego co widac to nie masz tylko scieniowanych jak na zdjeciu.one sa rowne dookola tak?jesli chcesz je docieniowac to wroc do nich....powiedz ze nie jestes zadowolona i ze to nie to co chcialas:sorry:ale mi sie podoba:tak:

reklama
Co was tak dzsiaj wywialo:sorry::sorry::sorry::sorry: Ja ogladam M jak milosc.... ale szczerze nie wiem czym sie zajac... dzisiaj adas zrobil taki balagan a ja nie mam ochoty sie nawet podniesc zeby posprzatac:confused2::confused2::confused2:

Kamilka, racja, masz mniej wycieniowane. Dziewczyna na zdjęciu ma bardzo wycieniowane, chyba nawet lekko przerzedzone na końcówkach.
Ja też byłam u fryzjera, moje szkaradne oblicze wstawiłam na zamkniętym. Ja mam dość mocno wycieniowane, jak dla mnie za bardzo, a prosiłam, żeby tylko troszeczkę.

Ostatnia edycja:
Witam! Wreszcie dotarłam. Zuza wogóle nie spała w dzień i jeszcze nie śpi:no:Od rana gotuje bigos i dopiero skonczyłam. Zuza nie dawała mi spokoju, potem goście, a jak A. przyjechał z pracy to pognalismy po prezenty dla bratanków i nie ma tego co chciałam. :no::wściekła/y:Zamówiłabym na allegro ale teraz pewnie nie zdąży przyjść:wściekła/y::wściekła/y:
Jutro cały dzień poza domem bo mamy na 8 rano usg brzuszka i na 13 lekarza nefrologa. Musimy wcześnie wyjechać bo to 80km i w dodatku Zuza musi być na czczo:szok:
Kamilka mnie sie wydaje że masz gęste włosy a fryzjerka chyba CI słabo wycieniowała ale nie jest tak źle jak pisałaś

Witam się jakzwykle wieczorkiem,

Kwiateczek, Iwonka - zyczę zdrówka dla dzieciaków. Niech wracają do zdrówka na świeta.

Sylwia - nie wiem co ci doradzić. Moja Zuzia na początku też niew chciała zakładać jak jęj rączki zmarzły kiedyś to teraz bez szemrania wkłada. Wczoraj tylko zdejmowała żeby śniegu dotknąć , nie chciała potem założyć, ale jak zmarzły rączki to sama pokazała żeby jej założyć;-)

Poza tym to uśmiałam się do łez z kibelkowych problemów naszych mężów:-D:-D:-D oni wszyscy są tacy sami:-D

A u nas dzisiaj było sporośniegu. Zuzia piechotką na spacerze dzisiaj ze mną była. Chodziłyuśmy ponad godzinę. Ja już zmarzłąm no i zabralam ją do domu bo myslałam że ona też przemarznięta a tu zonk. Rączki i nóżki ciepluskie. Chyba musze się lepiej ubierać:tak:
Nie odzywałam się bo a to zakupy predświąteczne, a to po trochu sprzątania, a to ćwiartka z którą trzeba było sobie dać samej radę bo mąż na wigilii firmowej był, a to goście... ech, w święta sobie odpocznę. ;-)

Dobrej nocki zyczę:tak:

Acha, Kamilka co do fryzurki to zdecydowanie za mało ci pocieniowała. No i na przykładowym zdjęciu są proste a u ciebie podwinięte końcówki. To całkiem zmienia wyglą fryzury

Witam.
Kamilka- tak jak pisały dziewczyny, mniej masz ścieniowane. Mi się jednak bardziej podoba niż ta wzorcowa. Tamta mi się wydaje za bardzo zcieniowana i jak nie będziesz prostować to ci sie bedzie wywijać na wszystkie strony. Zresztą sama najlepiej wiesz jak ci się włosy układają .
W stanie obecnym mi się bardzo podoba.

U nas w mieście jest już pierwsza śmiertelna ofiara świńskiej grypy. Zaczęłam się bać , jeśli coś dzieje się w Szczecinie czy Warszawie to jest tak daleko ze to aż abstrakcyjne. Teraz to już jest bardziej straszne.
Ubrałam dziś choinkę, wstawię jak będę miała czas zdjęcie z zakładania szpica, komiczne.
Mikutek bardzo boi się aniołków więc musiałam je schować.
Koniec raportu.

Anusiasac odezwij się bo cie zbanujemy na zamkniętym i nawet wstawienie zdjęć nie pomoze ;-):-p

Hej dziewczyny

u nas zimno jak nie wiem myslalam ze zamarzne droga bylo chyba z -20:confused2::confused2::confused2:

ja sobie kawke robie bo usypiam dzisiaj Adas trafil do nas do lozka i myslalam ze ocszaleje spalam na jednej rece i mam wrazenie ze jeszcze krew mi do niej nie splynela:confused2::confused2: ehhh no coz ale chociaz spal i nie zmarzl i spokoj byl w nocy..

postanowilam narazie nie poprawiac tych wlosow jak odrosna mi tak do ramio to wtedy zetne tak jak na tym zdjeciu...

kurcze ale mam zimno w mieszkaniu zaczynam zamarzac:-( ehhh niby sie grzeje ale to chyba przez ten mroz!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry!
Kamilko, faktycznie zupełnie co innego masz na głowie niż na zdjęciu.... też ładnie wyglądasz ale fryzura całkiem inna.
Ja wczoraj poszłam zrobić włosy - powiedziałam, że chcę popielaty blond i może kilka pasemek żeby rozjaśnić. Mam bardzo jasny blond, wcale nie popielaty, w sumie balejaż z 3 odcieni blondu, mam nadzieję, że po paru myciach zrobi się bardziej naturalny bo hmmmmm nie podoba mi się!!!

Szopek, wiem że łatwo mówić, ale spróbuj się nie martwić. O ofiarach "zwykłej" grypy się nie mówi w mediach, a podobno jest ich więcej niżw przypadku świńskiej. W Pile słyszałam o małym dziecku z A H1N1, które zostało przewiezione do Poznania z pilskiego szpitala, i według wersji 1: zmarło, 2: czuje się dobrze i ma wrócić do domu. Obie wersje podawane przez lekarzy pilskich, więc nie wiadomo o co chodzi?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry