• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Hej ja też się witam poniedzielnie Niedziela wolna więc byliśmy u mnie w domu ,moja przyjaciólka i chrzestna Zuzi była u nas Potem musieliśmy zaliczyć teściów byl tam mlodszy kuzyn Zuzi ,strasznie sie cieszyla bo on już raczkuje to miała ubaw ,głaskala Tylko on strasznie marudny i podobno mial gorączkę dzień wcześniej podobno od zębów Oby bo on strasznie chorowity jest ale dopiero chorowal wiec mam nadzieje że Zuzka niczego nie chyci Tak to sobie bede nieżle wyrzucać no ale glupia sytuacja wyszla
Teraz wrócilyśmy ze spaceru troche zimno ale nie najgorzej i Zuza śpi :tak:Powiedzcie mi jak przekonać ją do rękawiczek bo już wysiadam Dziś jak już jej przeszła zlośc wsadzilam ręce do rękawu i spiwora to nie zmarzly ręce Ale jak nie śpiąca to za nic nie ubierze tlumacze prosze zakladam a ta swoje A przecież musiomy na pole wychodzić

Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka żeby na święta juz nie męczylo nic

Kwiateczek spokojnie obserwuj podawaj lekarstwa nie możesz na razie sie nakręcać Dziewczyny chcą pomóc Który dzień ma Konradek temperature pisalaś ze 37i coś wiec na szczęscie teraz nie wysoka Wspólczuje sama będziesz siedzieć w świeta :confused2:

reklama
hej dziewczyny

ja tak szybko bo nie mam czasu ale....

mam pytanie czy moglaby mi ktoras przetlumaczyc CV na jezyk angielski?? Bo mam problem zglosili sie do mnie ale musze przeslac w jezyku angielskim a jeszcze takiego nie pisalam?? jak ktoras moze to niech poda emaila to wysle moje CV:tak::tak:

Powiedzcie mi jak przekonać ją do rękawiczek bo już wysiadam Dziś jak już jej przeszła zlośc wsadzilam ręce do rękawu i spiwora to nie zmarzly ręce Ale jak nie śpiąca to za nic nie ubierze tlumacze prosze zakladam a ta swoje A przecież musiomy na pole wychodzić

Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka żeby na święta juz nie męczylo nic

Kwiateczek spokojnie obserwuj podawaj lekarstwa nie możesz na razie sie nakręcać Dziewczyny chcą pomóc Który dzień ma Konradek temperature pisalaś ze 37i coś wiec na szczęscie teraz nie wysoka Wspólczuje sama będziesz siedzieć w świeta :confused2:
Dwa dni mial tem.w nocy poprzednia mial ponad 39 a dzis rano prawie 38:baffled:ale ten kaszel go tak dusi:no:oby szybko przeszlo:baffled:ale jego choroba ciagnie sie juz ponad 2 tyg tylko ze wczesniej temp nie bylo:no:
Co do rekawiczek ja zakaladam na sile:baffled:i dopkuki przestanie zdejmowac,.tlumacze ze nie pojdziemy jak bedzie zdejmowac.zakladam zawsze w wozku,czasem juz jak wychodzimy bo wtedy czeka az drzwi otworze.Zakladaniem w wozku (zapomnialam sie pochwalic)przyplacilismy urwanie tej gumy co stopy sie opiera:no::no::no:tak sie prezyl ze pekla:baffled:nie wiem jak to bylo mozliew ale sie stalo.G wstawil pasek od starej torby i tez urwal:wściekła/y:teraz nie a oparcia i jak zakladam mu np,przykrycie to jak pcha stopami spada nam ciagle na ziemie:no:a ze mam na rzepy a nie suwak nie moge mu zalozyc,chyba ze ma lepszy dzien:sorry:
moze ktoras z mam wie czy da sie to dokupic do multiweya:sorry::sorry::sorry:nie moge znalezc adresu do tych co kupilam wozek:baffled:G stwierdzil ze nie kupimy:eek:

My po hipoterapii. Zuzia strasznie marudziła powiem wiecej-płakała(oczywiście bez łez:sorry:). Wogóle jakaś marudna dzisiaj. mam nadzieje że choróbska nas narazie omina:eek:
Kwiateczek,Darusia lekarze tez badali i nie wykryli zapalenia pluc...Zdrowka duzo zycze!

Ola u nas tak samo z tym kaszlem ze rano najwiecej ale ma taki odrywajacy sie wiec przetrzymam ja,zreszta Klaudia ma brzydki kaszel wiec niech siedza w domu.Jutro do lekarza idziemy.Chcialam prywatnie z ogloszenia wezwac to sobie krzycza 180-200zl

200zł za wizyte:szok::szok::szok:

Sylwia U nas też jest problem z rekawiczkami mamy z 15 par. I bez palców i z palcami. Żadne jej nie odpowiadają. Kupiłam takie długie do łokci to z 2 razy miała. Ale to nie było mrozów jeszcze a teraz:no:Masakra. Z szalikiem to samo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dobry wieczór - a propos gorszych dni to mój Maksio chyba miał taki dziś. Albo po prostu próbuje, na ile może sobie pozwolić.

Kamilko ja Ci mogę przetłumaczyć cv, ale dopiero w środę bo jutro mnie nie będzie przy komputerze. Wyślę Ci email na priva.

hej dziewczyny

kto dolaczy do kawki:-):-)??

u nas zimno Adas juz w zlobku ale dzisiaj zaspalismy:no::no: tak mi sie nie chcialo wstac ze wow... no ale coz dzici juz sniadanie jadly no ale adas odrazu dolaczyl i slyszalam jak sie drze amamam ohhh co ja z nim mam odkwasilam go i teraz by slonia z kopytami zjadl:eek::eek:

kwiateczku- jak tam Konradek?? zeby mu szybciutko przeszlo:tak::tak:

Olu wyslalalm DZIEKUJE jak nie wiem co:tak::tak:

Dzisiaj wybywam z domu jeszcze na skladanie CV po miescie tam gdzie jeszcze nie bylam ale tez mam pewien pomysl ale jak wypali to wam powiem zeby nie zapeszyc:rofl2::rofl2:

Witam się w ten mroźny dzień:-)

Kamilka ja się dołączam z kawką, już po śniadaniu- jadłam chlebek z pasztetem, którego przepis ostatnio Iwonka podrzuciła.
I podobnie jak ty, wysyłam cv, no i ide do UP:sorry:, a wieczorem na uczelnię.

Miłego dnia dziewczyny

Ja też witam z kawką.

Kwiateczek, oby już przeszły biedaczkowi te choróbska, bo ileż może to trzymać :eek:

Sylwia, my też mieliśmy do niedawna problem rękawiczek. Po pierwsze musiałam kupić inne, bo te pierwsze były za wysokie i trudno było je założyć, przez co do razu się złościła. Kupiłam 2 kolejne pary - jedną z palcami, a drugą z jednym palcem i zaczęło się oswajanie. Cała rodzina zakładała rękawiczki, aż Iga stwierdziła, że też chce. Teraz sama mówi przed wyjściem 'ka", co znaczy że chce założyć rękawiczki.
Ja z kolei mam problem z przykryciem jej czymkolwiek w wózku, wszystkie koce zrzuca i się drze. Muszę jeszcze spróbować okrycia na nóżki, ale przypuszczam, że też będzie ryk przez pół spaceru.

reklama
A ja witam sie z goraca herbatka z sokiem malinowym :-)Rekawiczki zakladam na ogol bez problemu,choc sa dni i bunty:sorry:
Bylismy u lekarza,dostaly antybiotyki.
Keyko i jak ten pasztet? Wydaje sie byc to fajna rzecza na wyrobienie wlasnie mies gotowanych z zup:tak:bo moj R nie lubi gotowanego miesa i ciagle ja to mieso w siebie wpychalam:-p:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry