sylwia85
Majowe mamy'08
Hej ja też się witam poniedzielnie Niedziela wolna więc byliśmy u mnie w domu ,moja przyjaciólka i chrzestna Zuzi była u nas Potem musieliśmy zaliczyć teściów byl tam mlodszy kuzyn Zuzi ,strasznie sie cieszyla bo on już raczkuje to miała ubaw ,głaskala Tylko on strasznie marudny i podobno mial gorączkę dzień wcześniej podobno od zębów Oby bo on strasznie chorowity jest ale dopiero chorowal wiec mam nadzieje że Zuzka niczego nie chyci Tak to sobie bede nieżle wyrzucać no ale glupia sytuacja wyszla
Teraz wrócilyśmy ze spaceru troche zimno ale nie najgorzej i Zuza śpi
Powiedzcie mi jak przekonać ją do rękawiczek bo już wysiadam Dziś jak już jej przeszła zlośc wsadzilam ręce do rękawu i spiwora to nie zmarzly ręce Ale jak nie śpiąca to za nic nie ubierze tlumacze prosze zakladam a ta swoje A przecież musiomy na pole wychodzić
Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka żeby na święta juz nie męczylo nic
Kwiateczek spokojnie obserwuj podawaj lekarstwa nie możesz na razie sie nakręcać Dziewczyny chcą pomóc Który dzień ma Konradek temperature pisalaś ze 37i coś wiec na szczęscie teraz nie wysoka Wspólczuje sama będziesz siedzieć w świeta
Teraz wrócilyśmy ze spaceru troche zimno ale nie najgorzej i Zuza śpi
Powiedzcie mi jak przekonać ją do rękawiczek bo już wysiadam Dziś jak już jej przeszła zlośc wsadzilam ręce do rękawu i spiwora to nie zmarzly ręce Ale jak nie śpiąca to za nic nie ubierze tlumacze prosze zakladam a ta swoje A przecież musiomy na pole wychodzićWszystkim chorowitkom dużo zdrówka żeby na święta juz nie męczylo nic
Kwiateczek spokojnie obserwuj podawaj lekarstwa nie możesz na razie sie nakręcać Dziewczyny chcą pomóc Który dzień ma Konradek temperature pisalaś ze 37i coś wiec na szczęscie teraz nie wysoka Wspólczuje sama będziesz siedzieć w świeta

ale ten kaszel go tak dusi
oby szybko przeszlo
teraz nie a oparcia i jak zakladam mu np,przykrycie to jak pcha stopami spada nam ciagle na ziemie