reklama

Majóweczki 2008

Kwiateczek, właśnie wciągnęłam kawałek szarlotki własnej roboty ;-) Zapraszam też!
no właśnie, mógłby mrozek zrobić porządek z tymi wirusami w powietrzu!

Iwonko, Maksio też trochę pokasływał, ale on zwykle rano kaszle, a potem jest ok (podejrzewam alergię). Mam nadzieję, że się nie rozłoży, bo w piątek Jasełka a potem w weekend albo na początku przyszłego tygodnia jedziemy do Zielonki.
Zdrówka dla Twoich dziewczynek!

reklama
Konrad w czwartek ma christamas party w play group i w sobote w innym miejscu:sorry:chcialabym zeby poszedl alejak nie przejdzie:baffled;moze chociaz to w sobote:sorry:zobaczymy:tak:ale jak nic nie dostaniemy to bedziemy sie dlugo meczyc:no:

Wiem,coz pierwsze bale pewnie trzeba bedzie ominac:sorry:zobaczymy do soboty jka bedzie.W sobote tatus tez ma party z pracy:sorry:dosc daleko bo on jedzie 1.15 h do pracy a to jeszcze dalej i glupi chce jkechac:no:tamci zawsze robia pod siebie zeby miec blisko:no:a polowa ludzi stad:no:ale ja nie pojade.niby mialo byc z zonami:-pale Kondzio z nikim nie zostanie poza tym jest chory teraz.i taki kawal jechac by sie napic z szefem o ile jeszcze bedzie chcial gadac...bzdura

Witam.
Młody mi pada od półtorej godziny ale co chwilę reset i znowu brojenie, fiksowanie. Nawet obiadu nie mogę wstawić bo ... dobra , szarpie mną na wszystkie strony, nie da napisac. kończę na razie...
Pada śnieg od wczoraj ale ciągle go tyle samo, ledwo, ledwo przyprószone.

Kwiateczek,Darusia lekarze tez badali i nie wykryli zapalenia pluc...Zdrowka duzo zycze!

Ola u nas tak samo z tym kaszlem ze rano najwiecej ale ma taki odrywajacy sie wiec przetrzymam ja,zreszta Klaudia ma brzydki kaszel wiec niech siedza w domu.Jutro do lekarza idziemy.Chcialam prywatnie z ogloszenia wezwac to sobie krzycza 180-200zl

Witam! U nas wczoraj o 22.30 zaczął sypać śnieg i tak sypie sobie:-(mrozu nie ma dużego -1 tylko ale my jeszcze letnie opony mamy a tu na hipoterapie trza bedzie jechać 30km:-(:szok:Zuza śpi. Jakas marudna dzisiaj :zawstydzona/y:\
Kwiateczek nie chce Cie straszyć ale Zuza jak miała zapelenie płuc to tylko z rtg sie dowiedzieliśmy. Bo lekarz nie stwierdził po osłuchaniu ale dał skierowanie na rtg:zawstydzona/y:

Zdrówka dla chorowitków;-) Oby do Świąt Wszystkim przeszło:tak:

Aha może któraś sie zna: Kupilismy od brata auto takiego starucha żeby A. miał do pracy juz w zeszłym roku ale teraz skończyło sie miejsce na pieczątki do przeglądu w dowodzie rejestracyjnym. Nie chcieliśmy przerejestrować bo kasy nie ma. Tylko dowód wymienić na nowy(ok. 30zł). I brat pojechał dzisiaj a pani poinformowała że musi wykupić znaczek hologramowy za 72,50. Z kolei w naszym wydziale komunikacji (inny powiat)pani powiedziała że nie trzeba wykupować znaczka jeśli auto tylko po Polsce bedzie jeździło. No i teraz nie chciałabym płacić nie potrezebnie tylko nie wiem która ma racje?:sorry::eek::sorry:

Mamita, nie umiem pomóc w sprawie dowodu :-(

Kwiateczku, oby pomogło!!

Iwonko, och te nasze dzieci, zawsze pełno zmartwień i wątpliwości, prawda?
Do nas przychodzi nasza pani dr z przychodni, która mieszka na naszym osiedlu - czasem nie chce pieniędzy i ja się wtedy czuję niezręcznie bo w końcu to mój kaprys że wolę wizyty domowe. A płacimy jej za wizytę 40zł. Nie ma jak Piła, krótko mówiąc ;-) Będę tęsknić za Piłą gdy się wyprowadzimy, i to wcale nie przez ceny, to po prostu fajne miejsce.

reklama
Boshh nie sraszcie mnie:baffled:antybiotyk mamy na 5 dni.potem pojde na sprawdzian:tak:teraz Kondzio probuje usnac ale go kaszel meczy:no::no:
wogole jestem zla bo G dzwonil i w tym roku powinnien miec wolne swieta,tzn wigilie i 1szy dzien swiat wszscy maja a tu sie okazalo ze mial miec a nie ma:angry:drugi chlopak ze szwagrem powinni robic w wigilie to maja cale swieta wolne i weekednd,4 dni L:angry::angry:a reszta ma tylko jeden dzie:angry:normlanie jestem zla jak nie wiem.widac ze tylko ci co wlaza w dupe maja rodziny a reszta nie:angry::angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry