• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Wcielo mi sygnatury i nie zauważylam
Aleksandra gratulacje :-) już niedlugo i będzie parka :tak: Jak te majóweczki wziely sie do roboty ;-)

Kwiateczek dzięki do lidla zawsze mi nie po drodze bylam 2 razy w zyciu ,jak bede miała przepis to musze skoczyć W Lidlu dobre sa takie niemiecki duże czekolady ,kiedys wujek mi takie przywozil reszta to nie wiem

Witam! Ja sobie wczoraj mieszkanoko ogarnełam tylko wanne musze umyć i luz. Z A. nie rozmawiam. Pokłóciliśmy sie po połnocy zaraz potem jak wrócił do domu. Patrze rano a w etui do telefonu mi 50zł zostawił-chyba on no bo kto...
Zuza śpi ja po zakupach. Miałam wydać talon na świateczne zakupy a straciłam 160zł i nie kupiłam nic na swieta poza produktami do bigosu:zawstydzona/y::-(

Sylwia ja wyczaiłam fajnego optyka. A. zawsze płacił za okulary 300-4oozł. A teraz jakoś pół roku temu kupił zajefajne okularki antyrefleksyjne szkła plastikowe, oprawki eleganckie za 150zł. Teraz wszyscy znajomi jeżdża tam po okularki to 20km od nas ale sie opłaca:tak::tak:

Aleksandra witam;-)

Ale tu pusciutko:szok:
Kondzio normalnie ledwo dycha,ale paskudstwo go dopadlo.w koncu i nas:no:tak mi go szkoda:no:biedaczek moj:-(takie kaszel ze szok ale to chyba dobrze jak sie odrywa:baffled:mial juz 38 C dalam mu czopek na noc:baffled:

hejo

co tu taka cisza? czyżby wszystkich absorbowały przygotowania świąteczne? ;-)

weekend tradycyjnie moje dzieci chyrlają jak gruźliki, co ja z nimi mam :-/

kwiateczek dużo zdrówka dla Konradka!

wrr tez muszę okulary zrobić bo jestem krótkowidzem w sumie od niedawna i tylko do auta mi potrzebne, no ale takie jak mi sie podobają to.. szkoda gadać jakie ceny

mamita :-D:-D:-D śmieję się z tych 50zł... jak się kłóciłam z moim to czasem mi zostawiał w chlebaku gdzie kapłam się dopiero wieczorem jak kolacje robiłam :-D:-D:-D albo leki mi chował do poralki za kare niby i raz krople do nosa wyprałam

Witam
Nocka straszna Kondzio mila goraczke,na tyle co mi sie udalo zmierzyc to mial 39.1 C a na noc dostal 2 czopki(80m)i nurofen a mimo to goraczka byla:no:rozebralam go do body dalam jeszcze paracetamol i jakos zeszla ale kaszel i katar to ma ze szok:no:ide zaraz do szpitala z nim bo az sie boje co dzis bedzie:baffled:placze jak kaszle,musi go bardzo bolec:no:
Cosmo u was tez sie ciagnie juz to chorobsko:no:

hej dziewczyny

a ja sie dzisiaj nie moge pozbierac ze wszystkim.... dzis siedzimy w domu i wlasnie wstawilam sobie zupke i tez nie robie rosolu tylko ogorkowa bo barddzo lubimy a musze Adasia troche przekwasic bo troche zamulony jest chyba po mikolajkach i ciezko ostatnio mu cos wcisnac ale za to zupy uwielbia wiec wykorzystam:tak::tak::tak:
na dzisiaj nie mam planow wiec pewnie posiedze w domu i wyjde na spacerek kolo bloku z malym:-)

kwiateczek- uuu biedny Konradek... ale uwazam ze za mala dawka Nurofenu ile twoj maly wazy?? bo Adas ma juz przepisane czopki Paracetamolu albo Nurofenu 120ml bo u nas te 80ml juz nie dzialalay tzn bylo tak jak u ciebie trzeba bylo mu dac 2 lub 3 w nocy:confused2::confused2: moze gardelko i stad teperatura....

reklama
Witam ! Poprasowałam, porobiłam przelewy. Kończe obiadek, Zuza zasypia z A. Mróz u nas-brrr...:-(
Kwiateczek daj znać co z Kondziem. Zdrówka;-)
Cosmo dobre z tymi kroplami:-DOkazało sie że te 50zł było za klawiature. Bo teraz mamy laptopa wiec sprzedał koledze bezprzewodówkę:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry