No właśnie spanie , nasza Zuzka sie wybila i wczoraj ją 40min. usypialiśmy o jej porze i z wielką łaską poszła spać o20.20 choć tyle Wlaśnie nie chce zeby jej wrócilo chodzenie spać o 22 masakra Nic psychicznie sobie nie odpoczniesz bo tobie sie chce spać Mamita wspólczuje
Dziś mam już lepszy nastrój A wczoraj na wieczór mój P. mnie dobil bo zlamał sobie okulary

i jeszcze sie ucieszył bo i tak miał zmienić bo wygiete i porysowane Ok, ale dlaczego teraz ... 300 zł pewnie pójdzie....
No wiem głupio o coś takiego , ale jeszcze wczoraj zapłaciliśmy za biurko bo nam Zuza drukarke prawie zepsula ,stojacą na ziemi a to podstawa pracy
No nic P. pojechał sam po nowe okulary aż sie boje Z Zuza oczywiście nikt chętny do zostania a cięzko w sobote ja targać po miescie wiec licze na jego dobry wybór
Iwonka zawsze chciałam zrobić lasagne ale wszystko co znalazłam to takie wycudowane ,może podasz przepis Trzeba kupować to ciasti lasagne tak? U mnie to problem Robilam w zeszlym tygodniu ta musake ,dzięki Aurelka ale ile sie napracowalam żeby znależć cukinie ,dopiero jak pojechalam na zakupy po buty to znalazlam
Kwiateczek współczuje ze wstawaniem u mnie też sie zdarza ale nie tak często Na szczęście już troche nocy przespała calych Jak gdzieś czytałam że ktoś mówil że dziecko miało 3 miesiące i przesypiało cale noce

dla mnie to nierealne zazdrościć takich dzieci
U mnie śnieg sypie nie wiem czy sie cieszyć czy martwić Fajnie żeby byl na świeta ale jak zasypie to dopiero uwiązana będę