reklama

Majóweczki 2008

Witam dziewczyny

ja dopiero teraz mowie wam nie moglam sie dzisiaj obudzic co za pogoda:no::no:

ale jak tylko wstalam to sprzatanko i gotowanko....

co do chlopow ehehehehehehehe temet dobry moj tez zawsze znika na kiblu jak musimy z domu wyjsc..:-D:-D:-D:-D czesem to jest irytujace ale co ja zrobie a drugi mankament jaki mam z nim to on zawsze jak wchodzi do tesciowej to w gary zaglada:rofl2::rofl2::rofl2:

a tak wogole wczoraj Adas mial cos z brzuszkiem nie jadl nic nowego a w zlobku go czyscilo po powrocie do domu plakal trzymal sie za brzuch a z tylka leciala mu sama woda:-(:-(:-( Bozi jak se wystraszylam zadzwonilam do lekarki i od wczoraj ma diete ale przeszlam pieklo.. potem bal sie pieluchy zalozyc:no::no: dzisiaj juz dobrze... a teraz ma tak zaropiale oczy ze co chwile ropa mu wyplywa:wściekła/y::wściekła/y: juz mi rece opadaja:no::no:

co do choinki u nas moja mama dala nam swoja bo tylko rok rozlozyla a potem juz nie a ma 3 lata choinka wiec dala mnie a ona co rok ma zywa... i cale szczescie bo w tym roku nie stac by mn ie bylo na choinke:sorry::sorry:

reklama
Witam! Ja od rana była za spacerku z Zuzą, umyłam 2 okna jeszcze firanki trzeba powiesić ale najpierw obiad musze zrobić potem na hipoterpie wiec narazie okna gołe:zawstydzona/y:Teściowa 50zł mi dała żebym Zuzi coś na gwiazdke kupiła ale nie wiem co. Kupie jej chyba body i piżamke jakąs bo wszystko za małe się robi:shocked2:
Wracając do wypróżniania sie to mój A. zawsze jak jedziemy dalej np. do Wrocławia (3,5h jazdy) to bierze zawczasu stoperan a potem tydzień sie męczy bo ten lek działa bardzo długo:sorry::eek:
Nie wiem jak u nas z choinka ubiore chyba w niedziele przed wigilia.
Zuza coś sie w nocy rzucała po łóżeczku. Kurcze mam nadzieje że nic jej nie złapie:zawstydzona/y:

Kamilka moj tez w gary i po lodowce grzebie u tesciow...zdrowka dla Adasia
Szopek nie wiedzialam ze jeszcze takie choinki sprzedaja ;-) ozdoby napewno ja wzbogaca :-)
Migotka nie wiem co na plamy,to wszystko zalezy napewno do materialu i koloru na ktorym ona jest

Nie dlugo idziemy po Vanesske do przedszkola.Ciesze sie bo kupilam krzeselko uczydelko,stol rozkladany i upatrzylam sobie ladna bluzke na swieta za pare groszy.Zakupy na allegro jak zawsze udane ;-)

Witam znowu:-)
Kamilka mojnG tez w gary zaglada ale nie w domu tylko u wszytskich:angry:gdzies idziemy a ktos akurat gotuje to odrazu leci:baffled:
Mamita na mojego stoperan nie dziala,chyba za duzo bierze:-D:-D:-D
Szopek co chcesz od choinki,nie taka ostatnia:no:nawet fajna:tak:ja myslalam ze wogole bedzie lysa:-D:-D:-D

A to nasza choinka:-)troche krzywa bo ta gorna czesc byla urwana:sorry:no i nie ma dolu ale moze za rok:tak:no i jest Mikolaj ktory byl robiony w Play group:-)
DSCF6973.jpg

DSCF6975.jpg

Szopek choinka the best ;-)

Kwiateczek wy już ubraliście choinke ? my chyba bedziemy w wigilie tak jak u nas to jest dla mnie to taka atmosfera
Ciekawa jaka bedzie u nas W tamtym roku byla żywa teraz wolałabym sztuczna ale nie wiem czy kasy starczy

Ja miałam dziś okna myć ale tak mnie głowa boli i Zuza wstała wiec dalej w kropce Ale za to dla atrakcji spotkalyśmy 20m. od nas przebiegające przez droge stado dzików :shocked2: dobrze że nas nie widzialy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry