• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Witajcie dziewczynki ;-)

My wystawiłyśmy nos z domu, ale szybko wróciłyśmy, obeszłyśmy tylko bloki dookoła. Zimno, wieje, że szok. Iga nie ma kremu na zimę do twarzy, a ja nie mam kurtki zimowej, brr.

Ja staram się w ciągu dnia w ogóle nie włączać telewizora. Włączam najwyżej bajki przez 15 minut, no a poza tym moje dziecko ogląda ze mną brzydulę i na wspólnej :-p

Większość z Was już pewne choinki poubierała. Ja chyba ubiorę w sobotę, albo niedzielę, jak wszyscy będą w domu. Włączymy piosenki świąteczne Presleya i zrobimy świąteczny klimacik ;-)

Właśnie jem sałatkę z tuńczyka mężowej roboty. On się uparł, że mają być warstwy i nie mieszał, ale ja i tak wszystko wymieszałam na talerzu :-)

Kupiłam sobie w Ikei kołdrę, jest świetna, z puchem, mięciutka i bardzo ciepła (aż za ciepła i muszę się odkrywać). Ma tylko jeden mankament - strasznie szeleści. Jak się przekręcam w nocy, to wszyscy się budzą :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
witam dziewczyny ostatnio zawitałam tu na chwile chciałam popisac co nieco ale niestety od kilku dni nie czuje sie najlepiej jestem w 6 miesiacu ciazy i strasznie mnie boli brzuch jak chodze i czasem jak siedze tez jest odczuwalny prosze o pomoc co to moze byc
Pomuszcie

hej laski ja mam goscia dlatego zadko zagladam nawet bardzo :zawstydzona/y:

cosmo a Ty polonistka jestes ? :-)

Maly uwielbia teletubisie ostatnio, kurcze musze nadrobić co naskrobałyscie mam takie tyly ze szok :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry