reklama

Majóweczki 2008

Witam wszystkich. Jesteśmy już w Anglii znowu i mamy już dostęp do netu. Podróż w kierunku Polski trwała wieczność, bo korki itd, ale dałysmy radę. Powrót do Anglii już dużo lepiej.
Wszystkie badania porobione i lekarz powiedział,że mamy śliczną zdrową dziewczynkę. Lecę nadrabiac co napisałyście .
Całuski

reklama
:-)madamagda no to fajnie ze sie potwierdzilo, i dobrze ze wszystko w pozadku i u Ciebie cfcgirl :-) ja ide jutro chciala bym sie dowiedziec kto tam siedzi bo juz chyba czas na to :-) bo juz rozgladalam sie za zakupami

Witam wszystkich, nie mam czasu nadrobic bo jeszcze nie wrocilam ze swiat... ale to juz niedlugo, bo w sobote wracam do utesknionego domku i bede miala duuzo czasu i czas dla siebie.
Mam wizyte u lekarza 7 stycznia i mam malutka nadzieje ze dowiem sie w koncu i ja co nosze pod sercem :tak:. Pozdrawiam Was goraco ;-):-)

Witajcie majóweczki! Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. Mam juz synka Kubasa 22 m-ce a następna niespodzianka pojawi się 18 maja, jeszcze nie znamy płci, moze 17 stycznie się coś wyjaśni. Mam jakies dziwne przeczucie, ze znowu bedzie facet, chociaż marzymy o dziewczynce...

udalo sie poprostu zamiast pierwszego skopiowalam ten drugi kod, dziekuje Iwonka
juana witamy pewnie nikt nie bedzie mial nic przeciwko :-) nas majoweczek nigdy za malo hehe:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry