reklama

Majóweczki 2008

reklama
hejo :-)

ale brzydka pogoda u Nas :no: pada deszcz :wściekła/y:

juana - masz racje :tak: ludzie są bardzo nie życzliwi :no: jak byliśmy w sylwestra w tesco i mąż chciał kupić alkohol a że były dwie kasy to podeszliśmy do tej krótszej a jakiś starszy gość stał w tej drugiej dłuższej i zaczął się burzyć dlaczego się wrywamy do kolejki więc mój mąż powiedział że kobieta jest w ciąży (czyli Ja) a On się zaśmiał i powiedział że chyba od wczoraj (a we Mnie aż się zagotowało :wściekła/y:) dość że było dużo ludzi i bardzo gorąco to jeszcze jakiś dziad się czepia :szok: nic się nie odezwałam :baffled: kasjerka Nas szybciutko obsłużyła nawet inne zakupy też nam policzyła i wyszliśmy szybciutko ;-):tak:

Wiktoria - u Mnie tak samo jest z rana :-) dopiero muszę troszkę brzuszkiem poruszać i wtedy daje znać że jest ;-) ale wieczorkiem troszkę szaleje :-D

Łania - nie martw się Ja dopiero w 20 tygodniu odczułam pierwsze delikatne ruchy Patryczka :-)

Marlene - ja też wysłałam Ci zaproszenie (Ewelina Radzik (ziarnik)) :-)

Iwonka - mam bardzo podobne biurko do Twojego i takie samo umieszczenie kompa i okna ;-):tak: Vanesska przekochana :-)

agusia - życzę szybkiego powrotu do zdrówka Mieszka :tak::tak:

Karola - zaproszenie wysłane (Ewelina Radzik (ziarnik)) :-)

asia27 - a z kąd jesteś bo jest dużo Joanna Stasiewicz?? :-)

Witajdzie dziewuszki:-)
Widze ze na topie u nas stronka nasza-klasa:-)ja tez tam jestem naprawde fajna strona ja tez jestem - szukajcie mnie pod nazwiskiem Katarzyna Kowalewska(Chlebos), ja popoludniu spróbuje poszuka Was:tak:, a jak narazie pedze do kuchni kucharzyc bo mamy miec gosci.Milego dzionka!

Witajcie majóweczki niedzielnie ja tylko tak pomachać bo humorek jakis taki nie za bardzo pogoda do kitu i teściowa mi ciśnienie podnosi może jutro będzie lepszy dzień napewno lepszy bo ide na USG Wam za to życzę miłej i spokojnej niedzielki:tak::tak:
Mam jeszcze pytanko jak u Was ze spaniem bo u mnie coraz gorzej:baffled:

Cześć dziewczyny!

Tolka - no ja tez jestem teraz kolo 20tego tygodnia jestem, więc czekam na te ruchy z utęsknieniem.:-)

Co do naszej klasy to tez powoli juz brak mi cierpliwosci, zeby cokolwiek otworzyc trzeba odczekac swoje...

Puchatka - co do spania to u mnie też coraz słabiej - trudniej się ułożyć, a pozatym ja to dodatkowo się stresuję czy z dzidzią wszysko ok, bo usg dopiero za ponad dwa tyg. Pozatym srednio z trzy razy muszę wstawać z łóżka na siusianie, co też przeszkadza w spaniu..

Jeszcze pytanie do Was odnośnie spania... czy jakaś pozycja jest wskazana?? Bo coś mi się o usy obiło, że najlepiej na lewym boku, ale nie wiem czy to nie głupoty jakieś...

Miłej niedzieli!

Dziękuję Tolka, już zakceptowane.:-)

Co do ruchów, to pewnie i niedłgo poczuję... natomiast jak czytam, że prawie wszystkie majóweczki czują już ruchy i znają płeć dzidzi to tak smutno mi czasem poprostu, że ani jedno ani drugie u mnie jeszcze nie nastąpiło... a człowiek z natury niecierpliwy!:-)

A ja nadal nie moge sie dostac do naszej klasy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jedziemy do ikea i do reala na zakupy.:tak:
Łania no tak podobno powinno sie spac,bo to chodzi o przeplyw krwi czy cos tam i wtej pozycji nie ucisakmy na cos tam iutd ale ja w pierwszej ciazy tez nie trzymala sie tej zasady bo poprostu lubie spac na prawym bolu i teraz tez spei na prwaym przewaznie,a czasami prawie ze na brzuchu:tak:

reklama
Łania z tą najlepsza pozycją to nie głupoty i faktycznie polecana jest na leweym boki dlatego że po prawej stronie przebiega żyła główka i ciężar brzuszka ja zaczyna uciskac co powoduje mniejsze dotlenienie szkarbka oczywiście jeśli czasem obudzisz się na prawym boku to nic złego się nie stanie ale zalecany jest lewy a i im bardziej brzuszek przeszkadza warto spać z dodatkową poduszką między nogami i jest o wiele wygodniej bo odciąża się kręgosłup

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry