iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
ups ale przektrecilam literki,ale wybaczcie mi mam dziecko na kolanach ....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Łania z tą najlepsza pozycją to nie głupoty i faktycznie polecana jest na leweym boki dlatego że po prawej stronie przebiega żyła główka i ciężar brzuszka ja zaczyna uciskac co powoduje mniejsze dotlenienie szkarbka oczywiście jeśli czasem obudzisz się na prawym boku to nic złego się nie stanie ale zalecany jest lewy a i im bardziej brzuszek przeszkadza warto spać z dodatkową poduszką między nogami i jest o wiele wygodniej bo odciąża się kręgosłup

Iwonka - no mi właśnie też nie idzie spanie na tym lewym boku! Jeśli już to na prawym, albo na plecach, no a najchętniej na brzuchu spalabym, ale to chyba odpada!:-)
.

Niby nieciekawa perspektywa, ale zawsze lepiej to niż obiad u teściowej ;-) 
Lady - to tak jak jaja jeszcez daje rade spać na brzuchu a brzuszek już pokazny mam
ale to taki dziwny uklad podkurczam jedna noge i w sumie na niej opieram cięzar ...to taka pozycja jak sie układa poszkodowanego w wypadku samochodowym ...heheh ale porównanie![]()