reklama

Majóweczki 2008

A ja dalej nie widzę zdjęć :no:

Idę dzisiaj do nowego lekarza, bo wpadłam na pomysł, żeby cos zmienić. Niby moja ginka jest ok, ale mam ochote na jakies nowe spojrzenie... Usg tez mam mieć, więc może chociaz płec poznam, bo nie moge sie juz doczekać...

A poza tym byłam dzisiaj za mojego męża w pracy i myślalam, że zejdę. Tak się zmęczyłam, jakbym 3 tony wegla przerzuciła, a to przeciez tylko zajecia z uczniami...

reklama
aniusia80 super zdjecia jaka mialas ladna sukienke naprawde a po za tym zauwazyla ze masz TAKI SAM pierscionek zareczynowy jak ja.... hehehehe:-D sliczne zdjecia jak [pieknie wygladalas....

bo biustonosze koszulki kapcie itp.... dla siebie... a w szkole rodzenia mowili zeby nie kupowac koszul do szpitala bo sa nie wygodne i szybko sie zapacaja wiec i smierdza dlatego trzeba miec wieksze koszulki zwykle bawelniane byle tylko pupe zakrywaly nie do kolan ale lekko za pupe... ;-)

biustonosze ja miałamz wykłe bawełniane bez żadnych cudów :-p i mi sie bardzo dobrze sprawdziły jak karmiłam Jaska.
Co do koszul do szpitala to wez sobie jedną jak już bedziesz po to zawsze lepiej sie poczujesz w swoich ciuchach .Do porodu i w czasie oczekiwania koszule dostaniesz takie płócienne wiązane na plecach za tyłek .One sa czyściutkie i uprane a masz konfort że swoich nie zasyfisz ;-):tak:

acha patrzalam na zdjecie i mi sie cos przypomnialo jubiler mi powiedzial ze sie nie nosi obraczki z pierscionkiem bo zloto jest " miekkie" i sie poprostu wyciera :-)
ale to tak na marginesie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry