reklama

Majóweczki 2008

Aniu - dziekuje.:-)
A z czekolady to i ja lubie truskawkowa.:tak: A ostatni ulubiony zakup - delicje jagodowe... niestety jak usidę, to zjadam całą paczke na jeden raz...:zawstydzona/y:

reklama
My mamy konflikt krwi, na szczescie nie ma przeciw cial bo to pierwsza ciaza boje sie co dalej z drugim bedzie ponoc trzeba najlepiej z cztery lata odczekac :-(chcielismy szybciej ale trudno .. juz nawet teraz sie zastanawialam jak sie zabezpiecze puznie myslalam o czym co by bylo na dwa lata albo trzy sa takie patyczki podskurne starcza on na trzy lata moja kuzynka ma i est zadowolona

czekolade wielbiam z orzechami, a moje malenstwo najbardziej w nocy szaleje :-D

a ja w ogolę nie lubię słodyczy jak byłam z Mają w ciąży to tylko słodkie wcinałam ale mi na szczęście przeszło bo kilogramy zostały a teraz na sam widok słodkiego robi mi się niedobrze. Ja ruchy maleństwa czuję od 2 grudnia.
_WiKtOriA_ jesli macie konflikt serologczny to dostaniesz zaraz po porodzie zastrzyk, żeby nie mieć problemów z druga dzidzią

wiesz tez tak slyszalam i jak rozmawialam z lekarzem to jakos go zrozumialam ze nie trzeba :baffled: wierze mu i ufam bo jest naprawde dobrym ginekologiem ale ta sprawa mnie nie pokoi bede musiala z nim powaznie porozmawiac chyba troszke mne to przeraza :-(

Witajcie kochane!
Ja już w domku. byliśmy u lekarza, dzidziunia zdrowa, dobrze się rozwija, kopała w te urządzenie do USG, chyba nie lubi być podglądana.
Pytałam czy Hani nie wyrósł ptaszek, ale nic się dodatkowego nie ujawniło. :-):-)
Potem pojechałam do pracy i kupiłam od kolegi leżaczek dla dzidzi Fisher_price, nie mogę sie na niego napatrzeć jest śliczny.
A podobno u nas kolejna dziewczyna w pracy jest w ciąży, chociaż dziewczyn jest tylko 4.

Cosmoladay i Aurelia musimy się kiedyś spiknąć na spacerek z dziećmi, w końcu blisko siebie mieszkamy :-):-):-)
Co do czekolady własnie wsuwam i już prawie całej nie ma.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry