reklama

Majóweczki 2008

Oj tylko Iwonce dam radę napisać, bo Maksio przecież mi nie da przy kompie posiedzieć! Właśnie też tak myślę, że może trzydniówka, ale słyszałam, że tego 4,. dnia gdy wychodzi wysypka powinna mu przejść zupełnie temperatura, a tymczasem wczoraj wieczorem miał 37.5 dziś od rana 37.1... więc sama nie wiem :-( Nie wiem już czy potrzebnie dostał antybiotyk, czy mu się nakłada 3dniówka z zapaleniem gardła... achhhh!

reklama
cosmolady
No z tym chałbińskiego to słyszłąm opinie że opieka jest bardzo dobra, co do samego szpitala, to mnie jego widok przygnębia, nie jest rewelacyjnie wyposażony, ale jak się ktoś nami dobrze zajmie to mamy wszystko inne gdzieś:-)
A ja mieszkam na Stabłowicach jak się jedzie w stronę Leśnicy.
Ale tam koło Astry mam szkołę, pracę no i teraz lekarza jeszcze.
A ty cosmo z jakiej dzielnicy jesteś?

Cześć oj ja też mam ciagle ochote na słodkie najbardziej czekoladę :zawstydzona/y:bo ciasta to raczej nie....
Łania to super że dzidzi sie w koncu odezwało moje tez najbardziej reaguje jak tatuś jest przy nas a on jeszcze go tak nauczył ze mu gwizda i wtedy mały kopie tatuś zagwizdze on kopnie i tak na zmiane:-D
ja też mam takie wybrzuszenia po jednej stronie jak śpie najczesciej a raz raz to takie jedno malenkie było i jak zaczełam objezdzac je w kółeczko to po chwili mi to wzieła moze to nózka byla:-)
Witam nowa majóweczkę:happy2:
A dziś wyciaglam w końcu mojego meza zeby grupę krwi sobie zrobil a ile bylo przed pobieraniem panikowania to wam mówię a po wszystkim to sie martwil ze sie wykrwawi jak kierownicą bedzie ruszał oj ci faceci.....

Dziękuję dziewczyny .:-)
Cosmolady - witaj na forum.:-) Jak już pisałam, dobrze, że tu trafiłaś, pisz jak najczęściej. :)
Sylwia - ja dalej słodkie wciągam jak odkurzacz... chociaż staram się ograniczać...
To w sumie dobrze, że nasze dzieciaczki uaktywniają się przy tatusiach, moze jak już będą na świecie to im będą dawać w kość, a przy nas będą spokojniutkie!;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry