reklama

Majóweczki 2008

ja wstalam o 10 mocz oddalam o 10.30 ten z nocy wiec nie bedzie bardzo przeterminowany hehehehe ale nic nie mowili ze trzeba jakos tak wiec sie nie martwie najwazniejsze sa dla mnie badanie krwi i konflikt serologiczny... bo mocz moge powtorzyc...

reklama
Witajcie majóweczki poweekendowo!
Ja dzisiaj 15:30 usg połówkowe. Potem zmykam do sklepu sprawować nadzór budowlano-remontowy;-) tz wybiorę gdzie i jaki ma być kolor ścian. Jutro malowanie.

A tak pozatym to dzidzi mnie budzi w nocy, rano tez mam pobódkę, rano chyba wypieła pupkę, albo to była głowa zaraz koło pępka, świetnie to wyglądało taka bania na brzuchu, a jak dotknełam zaczeło się ruszać. No i nie daje się już podsłuchać stetoskopem, bo jak tylko przyłożę to odkopuje go z taka siłą i robi zakłócenia:-p

Witam z rana. Bardzo ciężka noc za nami. Wisiałam nad kibelkiem prawie pół nocy. Miałam taką zgagę,że chlustało ze mnie niemiłosiernie i to aż krwią.A najgorsze jest to,że nie pomaga mi nic. Miałam przed ciążą problemy z żołądkiem (owrzodzenie i nadżerki) i jedynie co mi pomagało to ranigast , a tego nie można brać w ciąży. I tak się męczyłyśmy .
Życzę panią miłego dnia...

:tak:madamagda no mi moj mały szkrab tez tak robi rano jak leze na plecach brzuch plaski jakby a tu tak wystaje kuleczka podluzna czy cos takiego najfajniejsze ze mozna poglaskac wtedy... ach boskie uczucie. A co do Usg no to odezwij sie co i jak :-)

Iwonka u mnie tez tak jest w przychodni :tak:udanego spacerku ja sie chyba tez wybiore musze noge rozchodzic :confused:

cfcgirl a masz tak pierwszy raz teraz ? czy mialas juz tak w ciazy.Wspulczuje nic przyjemnego oby szybko przeszlo trzymaj sie cieplutko

Kamilka yyyy... no dziwna sytuacja faktycznie a Twoj M powinien rozumiec chyba ?
:baffled:

Ja się tylko melduję, że żyję :) Weekend spędziliśmy na Mazurach, teraz mam sporo pracy, więc nie ma szans nadrobić tego co naprodukowałyście.
Życzę miłego dnia!

Oj nie zazdroszczę CFCIGRIL. Trzymaj się kochana i odpoczywaj. Ja wczoraj zgagę leczyłam manti ale to pomaga na chwilkę i nie można z tym przesadzać.

Dam znać jak wrócę, czyli późnym wieczorkiem.:-)

Witajcie majóweczki!!
Wszystkim brzuchatkom i dzieciaczkom życze zdrówka ja męczę się trzeci dzięń z dobijającym bólem głowy niby juz przywykłam że jest i raczej rzadko mnie opuszcza ale od początku weekendu to już daje mi tak w kość że nie wiem gdzie się podziać w sumie przespałam większość weekendu i jeszcze wczoraj mnie teściowa zirytowała czyli opcja full serwis :baffled::baffled:
Cfcgirl wspólczuje nocnych przeżyć to musi być straszne :confused:
Łania fajnie że Twój maluszek postanowił w końcu pokopać mamusię i uspokoic jej skołatane nerwy:tak::tak::tak:
cosmolady witaj wśród majóweczek im nas więcej tym weselej:tak:

Reszcie po prostu miłego i spokojnego dnia :tak::tak:

reklama
cosmolady
Witaj, ja chodzę do prywatnej kliniki "Eskulap" na Bulwar Ikara, tam przyjmuje dr Łątkowski który przyjmuje porody na klinikach na Chałbińskiego, tam też będę rodzić.

A do mnie właśnie przyszły w paczce ciuszki od tej pani z giełdy BB, są śliczne wogóle nie zniszczone i takie pachnące, nie powiedziała bym nigdy że są używane. Dałam za nie 14 zł, opłacało się.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry