reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam sie slonecznie:)
OlaK a moze to 3 dniowka jak poszesz ze ma pioewrszy raz wysypke i goraczkuje..Zdrowka zycze!
Łania ciesze sie ze poczulas swoje dziecko :)
Cosmolady witaj i pisz znami :)

Witam się i ja, u mnie piękne słoneczko i zaraz ruszam do pracy podbić legitymację ubazpieczeniową, a że pracowałam w centrum handlowym to pewnie dziś bez zakupków maluszkowych się nie obejdzie:tak:. Jak nie skorzystać z wyprzedaży kurcze, a wszystko dla naszego maluszka:-).

Lania gratulacje z okazji ruchów malucha.

Witam Kobietki
ja po wekendzie u tesciow postaram sie nadrobic co naprodukowalyscie ale to jak sie troche ograne i rozpakuje. Niestety mialam przykry incydent cos mi walnelo w kostce jak lezalam bol niesamowity myslalam ze sciany grysc bede juz sie ubieralam na pogotowie ale maz zadzwonil do gin i ten powiedzial ze wode z sola i masc no to maz migiem do apteki dyzurujacej (to bylo po 22) nawet jak woda polewal noge to bol nie ziemski nie moglam jej podniesc bo byla zdretwiala jakbym jej nie czula ale bol czulam ..... tyle lez to przez cala ciaze nie wylalam ... a rano jak reka odjol :baffled: niewiem napewno nie skrecenie bo bym wiedziala kiedy i skrecenie tak mocno nie boli a ja jak nawet nie ruszalam to bolala jak diabli mysle ze moze jakis nerw czy co bo jak uderzenie to by po kilku godzinach tak nie przestalo bolec

zaraz was poczytam i postaram sie nadrobic nieobecnosc kilku dniowa :-)

hej dziewczyny ale mam lipe moj maz w szkole na egzaminach bedzie dopiero ok 12 godz i dopiero zawiezie mnie na pobranie krwi i na wszystkie te badania co jeszcze ich nie mialam... i do tego czasu musze byc glodna :szok::szok: masakra nie wolno nic jesc...zastanawiam sie tez jak wyjdzie mi mocz bo nie wiem czy nie mam cos z cukrem dlatego ze jak nie zjem cos slodkiego to dostaje trzesiawki:baffled::baffled: zobaczymy jak wyjda wszystkie badania troche sie boje ale coz....w dodatku wczoraj zrobilam placek kopiec kreta zeby miec jeszcze na dzis... bo nie mam kasy co chwile sobie dokupowac slodyczy jak mam potrzebe to zannim zdarzylam sie obejrzec to mi ZJEDLI CALY PLACEK!!!!! ja zjadlam tylko jeden kawalek!! i jeszcze sie glupio pytaja : "a co nie byl do zjedzenia?? przeciez niedziela jest....itp" Myslalam ze sie potne ale co mam zrobic weszlam do pokoju i odechcialo mi sie wszystkiego..

Tez sie czasami wkurzam bo jak kupie to nie chowam a moj M duzo slodkosi nie je ale za to jak jestem u rodzicow dostaje bialek goraczki moja mlodsza siostra bardzo lubi slodycze wiec rodzice jej wydzielaja paczka chipsow wafelek itd na dzien bo tak obiadu niechce jesc a jak jestem to mala cfaniara korzysta z okazji i czasami ile nerwow na truje zeby ja wygonic do sklepu ... bo mi sie juz drugi raz niechce isc :baffled:
a przeciez nie bede myszkowac po szafkach slodyczy sokow itd np ona nigdy nie pije sokow pomidorowych lubi multiwitamine cole itd wiec jak ja sobie kupie kubusia jej pepsi to nawet lyka nie wezme kubusia nie ma a pepsi stoi a jak kupie dwa kubusie to ona mowi tacie kup mi pepsi echh te dzieci ..... :baffled:

a co do wypiekow to u nas rodzinka tak duzo ic nie je ja z siostra tylko wiec jak sie kupi kawalek ciasta to jest i jest

a z tym apetytem na slodkie to zachcianki ja mialam tak wczoraj mowie do meza ubieraj sie bo nie wytrzymam i pojechalismy na hamburgera juz nie chodzilo o to ze nie zdrowe ale mi sie tak chcialo surowki z sosem ze szok :-)

Kamilka a mocz tez tyle godzin trzymasz? U mniew przuychodni mowia ze trzeba [rzyniesc do badania najpozniej gopdzine po oddaniu,i notuja dokladnie o ktorej byl oddany.

Dobra zmykam na spacerek:)

reklama
no to niezle... hehehe ale jak ja nie mam cos na slodko to jestem chora ja to lubie miec zapasy w barku bo wiem ze jak mi sie zachce to mam..... ale oczywiscie szyscy o tym wiedza moj maz jak cos jest to by w jeden dzien zjadl a jak nas nie ma to tescie mi wyjadaja z barku !!!!!! masakra jak bym zela z sempami jakby sobie nie mogli kupic i schowac tylko na moim zeruja!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry