reklama

Majóweczki 2008

Witam serdecznie...no to mnie dopadło...tak czytałam o choróbskach, wirusach, które u was grasują lub grasowały, no i mam :-(:-(:-( od wczoraj mam straszny katar, w nocy spałam tylko 4 godziny, a od rana jeszce biegunka:szok::szok::szok: na szczęscie w piątek miałam wizyte i po przejściach z szefami, którzy chcieli dodac mi obowiązków, dostałam 2 tygodnie zwolnienia:tak::tak::tak: to teraz na pewno mi sie przyda...ale czuje sie fatalnie
Wam kochane majóweczki zyczę zdróweczka i miłego popołudnia i wieczorku:-):-):-)

reklama
Anusia - mi się dopiero przeziębienie skończylo, najbardziej katar mnie męczyl. Ale pomogly leki homoepatyczne i internista powiedzial, ze moge stosowac Otrivin do nosa - szybko pomogło. To dobrze, że wzięłaś wolne, jak takie podejście ma Twoje szefostwo.. moje ma podobne, ale jeszcze sprobuje ten tydzien popracowac i zobaczymy jak bedzie.

anusiasac- widze ze choroby gora ja nie chorowalam jeszcze jedynie niedawno mnie meczyly mnie mdlosci i mnie czyscilo ale poza tym nic sie ie dzieje choc wydajae mi sie ze niedlugo wstapie w trzeci trymestr bo juz odczowam dwa razy bardziej zmeczenie co chwile jestem spiaca... i caly czas zmeczona...

Kamilko - to dobrze, ze zadne chorobsko Cie nie dopadlo, oby tak bylo do konca.:-) Bo jednak faktycznie ciezej przechodzi sie nawet zwykle przeziebienie jak jest sie w ciazy.

Anusia - o szefie zapomnij, zaden chyba dobrze nie reaguje na zadne zwolnienia... i jednak wiekszosc uwaza, ze idziemy na nie tylko bo takie jest nasze "widzimisie". No ale co poradzic - grunt to sie tym nie stresowac i nie przejmowac.

zycze wam szybkiego powrotu do zdrowia:tak::-)ja mialam fatalna noc ciagle sie krecilam bo mnie kregoslup bolal:-(maly poszedl wlasnie lulu a ja bede robic rosolek :tak:no i czekam na brata bo ma przyjsc:-)

a ja wlasnie skonczylam robic ciasto... i moze pojde gdzies na spacerek... bo niedlugo zapuszcze korzenie tu w domu albo na lozku... a

a mnie w szkole rodzenia powiedzieli ze najbardziej chorob trzeba unikac w ostatnich dwoch mieisacach ciazy bo wtedy dziecko na 80procent dziecko urodzi sie chore tzn zlapie to co ja przechodzilam albo przechodze nawet opryszczki trzeba unikac...

wlasnie kolezanka pisala ze idzie ze swoim dzidziusiem na spacer ale ona mieszka w irlandi i jakos jej zazdroscilam ze kogos ma a ja musze jeszcze czekac...

Witajcie dziewczynki!! Jakos dlugo Mnie nie bylo,ale odkad wrocilam do pracy nie mam czasu na nic, cala noc pracuje a w dzien odsypiam i od nowa... Mam zamiar popracowac jeszcze miesiac i zostawie to wszystko. Widze ze prawie wszystkich dopadlo chorobsko,kurujcie sie, mam nadzieje ze mnie ominie bo tu w tej anglii to ciezko o lekarza. A tak to nic sie u Mnie nie dzieje,praca praca praca,buziaczki.

kamilka87 dopiero teraz zuwazylam ze jestes z kielc:zawstydzona/y:;-)ja tez jestem z kielc:-pmieszkalam na jagiellonskiej na czarnowie a jak wyjechalam to moi rodzice sie przeprowadzili i teraz mieszkaja na szkolnej:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry