reklama

Majóweczki 2008

reklama
MM, dzięki za link do Starynkiewicza. Wydaje mi się, że to są właśnie te płatne sale jednoosobowe.
Z tego co mówiła moja przyjaciółka, która tam rodziła, to sale poporodowe niepłatne są duże tzn dla dużej liczby pacjentek, łazienek mało itd. Fakt, szkoda, że rodzenie w przyzwoitych warunkach kosztuje i to dużo, ja się już na to nastawiam i przede wszystkim nastawiam męża na wydatki. Natomiast tak bardzo chciałoby się mieć pewność, że w wybranym przez nas szpitalu nei zabraknie miejsca...

hej dziewczyny a gdzie wy sie podzialyscie pusto jak nie wiem... mam pytanie czy wam tez sie snia wasze dzieciatka?? bo ja mam okropne sny jedne sa ok a inne to wstaje z placzem... ostatnio snilo mi sie ze porwal ktos moja niunie i tak strasznie sie uplakalam ze wstalam mokra... a dzis snilo mi sie ze pojechalam rodzic i zanim moj maz dokupil mi pare rzeczy to ja zdarzylam juz urodzic... :baffled::baffled::baffled: nie wiem co sie ze mna dzieje...

aha i jeszcze jedno pytanie czy boli was brzuch jak spicie albo ja sie przekrecacie?? bo mnie bola boki jak sie przekrecam z boku na bok... a jak sie poloze na plecach i wyciagne nogi to boli najbardziej... i nie wiem od czego to ?? moze od dzwigania mojego skarba z boku na bok bo ona juz troche wazy...razem z wodami...

Dzień dobry!:-)

Ale piękna pogoda! Ja właśnie wróciłam ze spaceru z psami, ślicznie jest!

Kamilko - mnie też często brzuch boli przy wstawaniu, czy też przekręcaniu się... a co do złych snów, to chyba też normalne i spowodowane tym, że każda z nas się martwi trochę, żeby wszystko było w porządku.

Co do szpitala, to ja się trochę uspokoiłam, bo rozmawiałam ostatnio rozmawiałam ze swoim lekarzem, powiedział mi, żebym się nie martwiła bałaganem w służbie zdrowia, bo jako jego pacjentka mam zapewnione miejsce w szpitalu, więc staram się nie panikować...

Miłej niedzieli!

Ola, zapraszam na dolny śląsk do polanicy zdrój! Szpital z XXI wieku, klimatyzacja, łazienki w jednoosobowych salach za darmoszkę!!! Porodówka jak laboratorium, sala do porodów rodzinnych, prysznic za jedyne 100 zł!!! a ty planujesz 3 tys wydać? u nas nie do pomyślenia... za ta kase to bym chyba jeszcze catering na porodowke dostała, 3 połozne i lekarza 24 na dobe

Witam.U mnie piekne slonko.Ruszamy w miasto na orkiester i do tesciow na obiadek:)

No ja na takie wydatki przy porodzie sie nie kusze.Za nic nie mam zamiary placic.TYlko ewentulanie za sale pojedynke z lazienka,.

Dla mnie 3000 za poród to też jakaś fikcja... jedyne to może za znieczulenie będzie trzeba zapłacić, a co do położnej to jeszcze nie wiem. Muszę podpytać swojego lekarza na kolejnej wizycie... Wiem, że znajoma na białołęce zpłaciła za położną 700 zł...

A ja dalej nie czuję ruchów dziecka i coraz bardziej zaczynam się martwić... :-(

Iwonko - miłego spotkania z Teściami i spacerku po wawie!:-)

reklama
cos sie dzisiaj nie rozpisujecie hehehe

a co do szpitali to az nie wierze co czytam u mnie sa trzy szpitale jedynie i wszystkie trzy sa strasznie przeladowane.... czasem bywa tak ze nie ma miejsc na oddzialach i niestety kobitki po porodzie przenoszone sa na patologie na sale bo nie ma miejsc i to w kazdym tak jest... dlatego ja nie moge uwierzyc jak slucham ze macie szpitale gdzie leza dwie dziewczyny na sali bo u nas niestety jest 5 do 6 dziewczyn na sali... jesli chodzi o prysznice kapiel sala do porodu w wodzie i sala do porodu rodzinnego to u mnie tez sa w kazdym szpitalu i mozemy za darmo z tego korzystac... :tak::tak::tak: jedynie porod rodzinny u nas moze sie odbyc jedynie po przejsciu szkoly rodzenia inaczej nie da rady nawet jakby chcialo sie zaplacic to dla mnie dziwne bo kazdy moze zmienic decyzje w ostatniej chwili...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry