Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja właśnie zmobilizowałam się do pisania i dobrnełam do 55 strony mojej magisterki, tak myślę że jeszcze 15 i wystarczy.
a widzę że na faffe pustki, chciała bym pójść na spacerek, ale samej to tak głupio, mąż jest w pracy dzisiaj do późna.
No cóż teraz pozostaje mi leniuchowanie:-):-)
A ja bylam dzis na bazarku i kupilam kilka ciuszkow dla malenstwa,Zdjecia na odpowiednim wateczku
Chorowitkom zycze zdrowka duzo! Ja na basen nie chodze a pralke mam juz 6 lat Boscha i nigdy nie bylo zadnej awari (puk,puk odpukac)Ladowana od przodu .
A ja dzisiaj sama z dzieckiem w domu. Właśnie dopiekają mi się rogaliki w piekarniku i będziemy czekać na tatę .
Ja też mam pralkę Bosch od 5 czy 6 lat i też nie narzekam. Na tyle jestem z niej zadowolona, że przy wyborze lodówki też wybraliśmy Boscha.
Ja to prawie nic nie pieke,moj to ani ciasta ani nic nie jada.Wiec sama dla siebie to sie nie oplaca.A jak moje dwa bable podrosna to bede miala dla kogo piec.Ogladajac zakupione ciuszki dzisuaj powiedzialam ze pozniej jak bede jeszcze do uzytku to sprzedam je bo raczej ostatni raz jestem w ciazy a moj maz na to dlaczego??? No w sumie ja zawsze chcialam miec dwoje,troje gora dzieci.Zebym tak wiedzialal ze bedzie synek to jeszcze jedno dziecko w wieku kolo 35 lat najpozniej sobie bym zrobila ale to czas pokaze.
Iwonka jak wszystko dobrze pójdzie, to będzie to już mój ostatni poród. Zawsze chciałam mieć dwójeczkę, a najbardziej parkę. Za to mój R też chciałby mieć trójeczkę, może dlatego, że miał jeszcze dwoje rodzeństwa, a ja mam tylko jednego brata.
Jeśli chodzi o wypieki, to ja też tego często nie robię, bo nie ma za bardzo komu tego jeść, ale od czasu do czasu to i owszem .
A ciuszki urocze kupiłaś. Strasznie podoba mi się ta letnia sukieneczka z Myszką Miki.
No mi tez ta sukienka z myszka miki sie podoba,ona jest z weluru.Urocza a jeszcze ten sweterek bialy z tym futerkiem rozowym jest sliczny.Tego nie widac na zdjeciach ale jest super.Malo nie bylo walki o niego jak podeszly inne dziewczyny tez na ciuszki i chcialy mi go zwinac bo tez bardzo im sie odrazu spodobal.
Niesia
cieszę się że ci się podobało, na maila wysłałam ci wiadomość jak można robić takie malunki na ścianach.
Zdjęcia i tak nie oddają kolorów rzeczywistych ścian, w sypialni tam gdzie mówiłas że jest pomarańcz jest meksykańskie chili, a pozostałe ściany są pomalowane na słomkowo.
W tym drugim gościnnym pokoju to rzeczywiście pomarańcz na skosie, a reszta to słoneczny kolor. W przedpokoju jest jak mówiłam pistacja, a na schodach miał być łososiowy, ale wyszło troszkę różu.
Dziewczyny jak nie macie pomysłu jak udekorować pokój dziecięcy, można wejść na stronkę "szabloneria" tam znajdziecie szablony z motywami akurat do pokoju dziecięcego i nie tylko. Bardzo fajne wrażenie robią takie malunki na ścianie i nie wyglądają sztucznie jak np naklejki.
A mi się z Iwonki rzeczy bardzo podoba ten sweterek w rózowe paseczki no boski.