• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witajcie - my od rana z Mieszkiem sprzątamy a za chwilke idziemy do kuchni gotować. Ojciec zaprosił na wieczór znajomych a sam poszedł do pracy na osiem godzin, cwaniaczek :dry:
Ale damy rade:cool2:

MM - wszystkiego naj!!!

nati - ja dostałam od koleżanki z Angli bluzeczki dla Mieszka firmy NEXT. Rewelacja - chodzi w nich dużo i często a one nadal jak nowe :tak:

Tolka 23, MM81
Jest w roku taki dzień,
W którym smutki idą w cień,
Więc z okazji tego dnia
Posłuchajcie co Wam życzę ja:
Dużo zdrowia i radości,
Szczęścia w życiu i miłości,
Moc najpiękniejszych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń.

czesc
wpadlam na chwilke na przerwe kawowa miedzy sprzataniem, praniem a gotowaniem... ech, te soboty...
sloneczko swieci u mnie ladnie

ach i pytanko z innej troche beczki, musze kupic nowa pralke, jaka polecacie, zeby sie nie zepsula zaraz?

Cześć Dziewczyny!:)

MM - wszystkiego najlepszego!:-)

Ja wpadłam w przelocie... pospałam dziś 12 godzin! jednak zmęczenie pracą wychodzi... teraz zmykam do Rodziców na weekend, bo mąż w pracy a mi samej nie chce się siedzieć w domku.

A tak z innej beczki - która z Was chodzi na basen?? Warto się zapisać? Bo ja się zbierałam już wcześniej, no a teraz czekam aż przeziebienie wyleczę do konca i planuję się zapisać, bo wszędzie tak polecają basen dla ciężarnych...

Miłego weekendu!

Ach dziewczyny ile kwiatow od Was dostalam :) Jak milo :)
A ja niewyspana jestem bo do domu przed 2 w nocy wrocilam a od 9 juz w pracy jestem,ale maly dzis ruch jak na razie.
Lania ja sie wybieram na basen w poniedzialek,ostatnio przed ciaza bylam i ciekawe jak sie bedzie plywalo.
Juana moja mama ostatnio kupila juz druga pralke indesit.Stara byla bardzo dobra i ta tez jest ok,nie zespula sie tylko mama wezsza potrzebowala.My mamy polara i dobrze dziala juz od 7 lat.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry