• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Porod jak porod ,trafilam na wywolanie.8 godzin przykuta do lozka.bo kroplowki i ktg musioalo byc podlaczone.Na ale jak mnie tez zlampie taki nagly porod jak ta znajioma i bym szybko miuala urodzic tez to chyba i nawet w tym Praskim bym mogla.Jesli tylko by byla pojedyncza sala z lazienka.

reklama
OLA K mi też niebieski sie bardzo podoba ale zdecydowanie wiecej jest bluzeczek sukieneczek itd. różowych ...:tak:jeśli jest np. ładny braz to ma wstawki samochodzików i o to mi chodzilo:tak:

IWONKO nie mogę nigdzie znależć tej sieci sklepów next:no: przynajmniej na dolnymslasku:no:

Kiedy róży piękny kwiat rozkwita
Dzień urodzin Ciebie wita
Wietrzyk niesie Ci życzenia
A słoneczko pozdrowienia
Zaś, co najważniejsze przecie
Żyj sto lat nam na tym świecie!
172304div4gwcied.gif

Mm81 z okazji urodzin przede wszystkim szczesliwego rozwiazania i zdrowego dzieciaczka:-)

reklama
mm81

Nie możemy Ci posłać żywych róż kwitnących, posyłamy Ci tylko kilka słów gorących. Życzymy Ci szczęścia, wiele radości, stu lat życia i pomyślnej przyszłości. Niech los z oczu jednej łzy nie wyciśnie i niech Ci się w życiu układa pomyślnie!
2007020419335411.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry