• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam Was majóweczki:-)
Nie było mnie dwa dni, a teraz mam tyle nadrabiania na naszym wąteczku:tak:.
Tolka, spóźnione, ale szczere życzonka urodzinowe.
mm, Tobie również, wszystkiego, co najpiekniejsze z okazji urodzinek.

Ja również zaszalałam w tesco na przecench i dla synusia kupiłam dużo ciuszków, szkoda tylko, że w wiekszości bylam ograniczona do koloru niebieskiego...

Zapomniałabym napisać, że po wizycie u okulisty nie mam żadnych przeciwwskazań do porodu naturalnego, juupii. Pani badala mnie 1.5 godz, po czym do końca dnia nic nie widziałam na oczy:-(. Ale mądra Aurelka musiala lecieć do tesco na zakupy dla syneczka!! I co? I właśnie od wczoraj, cały czas musiałam leżeć, bo brzuszek znowu twardy się zrobił. Mądra to ja jestem, nie ma co!!

Ale wiecie co, dziś spotakała mnie piękna rzecz. Nasz maluszek tak dokazywał w brzuszku, że pierwszy raz było widać, jak się brzuch rusza!! Jejku, ale się wzruszyłam, świetny widok!;-)

Całuję Was kochane i obiecuję być już na bierząco, no i nie szaleć po marketach!

dzięki za rady dot. pralki! tez myślelismy o boschu...

ale jestem zmeczona! chyba przesadzilam ze sprzataniem, a moj mąż wrocil z pracy i pojechal sobiee na narty na nocna jazdę, wiec znowu jestem samam z Kubasem, a kregoslup nawala...

MM wszystkiego naj, naj, naj!!!

OlaK nie wiem czy czytalas o szpitalu na Madalinskiego na BB normalnie smiac mi sie chcialo a z drugiej strony to jestem w szoku.Dziewczyny bardzo narzekaja....W porownaniu to szpital Praski jest super!

MM, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!
Iwonka, nie czytałam zaraz spróbuję zerknąć - to co zostaje Starynkiewicza, Bielański i Sw. Zofia? Podobno na Starynkiewicza warunki beznadziejne jak się nie chce płacić albo nie ma miejsc w płatnych salach to się leży wśród np. 6 mam z dzieciaczkami, dzięki ogromne... Nic tylko się załamać z tymi szpitalami. Z kolei znajoma rodziła na Madalińskiego w maju, ona z kolei baaaardzo zadowolona.

reklama
Iwonka, ja zrobię tak: spotkam się z poleconą mi położną z Madalińskiego, pojadę z moją przyjaciółką na Starynkiewicza, a bliska osoba z rodziny z całego serca poleca Żelazną, więc pewnie też skontaktuję się z którąś położną stamtąd. Opłacona położna to dla mnie mus bo sama nie czuję się pewnie...
Jest jeszcze trochę czasu.
Myślę, że jak się płaci za usługi dodatkowe to pewnie w tych szpitalach nie jest źle, na Madalińskiego też. Tak sobie liczę że ze 3 tysiące się im zostawia w takiej wersji, więc chyba jednak się starają.

Myślę że u nas najwiekszy problem jest z tym że ponoć jest wyż demograficzny, więc nawet jak sobie coś zaplanujemy to może być problem z miejscem w szpitalu... więc warto odwiedzić kilka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry