Witam z rana :-)
Niesia, witaj!!
Iwonka, mam nadzieję, że czujesz się już lepiej? Wiesz co zastanawiam się nad ginekologiem po przeprowadzce... ciekawa jestem, czy ten lekarz, którego Ty wybralaś jest fajny i godny polecenia.... gdzie on przyjmuje, w jakich godzinach i ile kosztuje wizyta? Chyba nie będę jeździła do mojej ginki do Konstancina, teraz jeszcze nie ma problemu, ale potem jak nie daj Boże będę miała mniej siły i jeszcze np. z Maksiem się wozić na wizytę to chyba nie za bardzo będzie wygodne, a szkoda!
Niesia, witaj!!
Iwonka, mam nadzieję, że czujesz się już lepiej? Wiesz co zastanawiam się nad ginekologiem po przeprowadzce... ciekawa jestem, czy ten lekarz, którego Ty wybralaś jest fajny i godny polecenia.... gdzie on przyjmuje, w jakich godzinach i ile kosztuje wizyta? Chyba nie będę jeździła do mojej ginki do Konstancina, teraz jeszcze nie ma problemu, ale potem jak nie daj Boże będę miała mniej siły i jeszcze np. z Maksiem się wozić na wizytę to chyba nie za bardzo będzie wygodne, a szkoda!

mialam krwiaka na 5cm i jest jeszcze kolo 1,5 cm.A to ze naczczo to wiem jest to najgorsza rzecz dla mnie podczas ciazy.Ja zreguly zawsze jem rano sniadanie,cokolwiek aby przegryzc i nie byc z pustym zoladkiem a u nas w normalnej przychodni sa rano same staruchy ktore za nic nie chca cie przepuscic do pobrania
a najgorzej jest jak bedzie pobranie na cukier i wypicie tej okropnej glukozy i dalej godzina przerwy i kolejne pobranie krwi
mozna pasc
!!
z tym na czczo to nie myślałam że będzie mi aż tak słabo bo dotąd zawsze wmuszałam w siebie chocby małe snaidanko