reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2008

i tu pojawia sie problem, poniewaz mieszkam w Anglii i jak dotad opieka zdrowotna wogule sie mna nie zainteresowala, powiedzieli tylko ze przysla skierowanie na usg po 12 tygodniach i dowidzenia, szok, :angry: Zaraz sie ubieram i jade chyba prosto do szpitala moze tam sie ktos mna w koncu zainteresuje

reklama
i tu pojawia sie problem, poniewaz mieszkam w Anglii i jak dotad opieka zdrowotna wogule sie mna nie zainteresowala, powiedzieli tylko ze przysla skierowanie na usg po 12 tygodniach i dowidzenia, szok, :angry: Zaraz sie ubieram i jade chyba prosto do szpitala moze tam sie ktos mna w koncu zainteresuje
to niezle to u nas do 12 tygodnia dwa razy bede po badaniach krwi samej chyba p.wizyta co 3.4 tygodnie u gina.......:szok:jedz do szpitala i bedziesz spokojniejsza:tak:

wlasnie sie ubieram i jade. Przeciez to jest istny cyrk co oni tutaj z ludzmi robia...Trzymajcie kciuki...nawet nie chce myslec co to moze oznaczac:sad:

Marlene- nic sie nie denerwuj- to pewnie plamienie implantacyjne tzn ze fasolka zagniezdza sie na trwale w macicy. Bedzie dobrze kochana. Tzn jedz oczywiscie do szpitala ale to napewno nic groznego. Buziaki.

Iwonka- Jak dzis Twoj żołądek? Lepiej troche?

Marlene wszystko napewno będzie dobrze na forum na innych watkach bywało wiele dziewczyn które plamiły długo i wszystko było oki z maluszkiem mimo wszystko ważne jest Twoje pozytywne nastawienie wszystkie mocno trzymamy kciuki:tak::tak:

Jade, odezwe sie jak wroce. Dodam tylko ze moj przypadek jest troszke skomplikowany bo mam przegrode w macicy :( dwa lata nie moglam zajsc w ciaze, przeszlam jedna operacje z tego powodu a ci lekarze wogule nie zwracaja na to uwagi.trzymajcie kciuki do uslyszenia papa

Ja mialam w pierwszej ciazy dwa razy malutkie plamionka (doslownie kropeczka ciemna) akurat w dniach gdy mial wypasc okres, ginek mowil, ze tak sie moze zdarzyc w pierwszych miesiacach ciazy.

Marlene, trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!

Iwonka, dzięki za namiary, oglądam właśnie stronę www...
A propos LuxMedu to ja mam wybitnie negatywne zdanie na ich temat - żeby sobie zrobić głupie badania jaki to był wielki problem ho ho! szczególnie, że pani w kasie się pomyliła i przekręciła jedną literkę w nazwisku, więc już mi nie chciały baby wydać wyniku w laboratorium... tłum ludzi a ja z wielkim brzuchem w dużej kolejce stojąca bo się pani paluszek omsknął na klawiaturze i juz jest to Bóg wie jaki problem. Kiedyś pojechałam do internisty wieczorem bo się źle czułam, i lekarz był po prostu chamowaty... o nie, nigdy więcej u nich!
Dużo lepsze mam zdanie na temat EnelMedu oraz CM Lim :tak:

Marlenka wszystko bedzie ok! A jak wrocisz to pomoge wstawic ci suwaczek ciazowy,jak nie wiesz jak? Trzymaj sie!
OlaK a co sadzisz patrzac na ta strone www... a w LUx medzie rzeczywiscie tłumy zawsze...
Basiek dziekuje na szczescie juz dobrze dzis jest:)

reklama
MARLENE POWODZENIA:tak:ZOBACZYSZ WSZYSTKO BEDZIE OK:-)A JA WLASNIE JEM SNIADANIE :-pI TAK SOBIE MYSLE I MYSLE CO TO BEDZIE:eek: MAM DZIS ZAKRECONY DZIEN IDE NA 15.30 Z MALYM DO PEDIATRY NA WIZYTE KONTROLNA A POTEM JEDZIEMY Z MEZEM OGLADAC KOLEJNE MIESZKANIE BO CHCEMY KUPIC COS WIEKSZEGO NIZ TO CO MAMY A MAMY 1 POKOJ A CHCEMY 2 :tak:A POZNIEJ JADE DO KUZYNKI:-pPOZDRAWIAM WIECZORKIEM NAPEWNO SIE ODEZWE:-)

Do góry