Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie bylam umowiona na godzine konkretna bo nie wiedzialam o ktorej moj Robert bedzie mogl wyjsc z pracy,wiedzialam tylko ze do 17:30 mam sie do niego zglosic a tam kolejka kobiet,bylam 6
ale to dobrze mi wrozylo.Najpierw powiedzialam ze same badanie usg mnie interesuje.Zrobil ,wszystko dokladnie mi tlumaczyl co jest czym lub czym bedzie w przyszlosci(np ze to bedzie lozysko itd) nazw nie pamietam
Dzieciaczek ma 16mm,serducho bije jak dzwon 162 u/min :-)pieknie bylo slychac.Wszystko jest w jak najlepszym pozadku.Wedlug usg 8 tydzien i 1 dzien.Termin 16 maj
W koncu zdecydowalam sie ze i odrazu bedzie porada lekarska bo mi sie facet spodobal
Mam juz zalozona karte ciazy,kolejna wiztya lacznie z USG mam 6 listopada
powiedzial ze jak sie ma mdlosci to nie brac zadnych witaminek,zelaza tylko sam kaws foliowy i to najlepiej przed snem ze wtedy powinno byc lepiej.Powiedzial ze moge do niego dzwonic w kazdej chwili gdyby mnie cos nie pokoilo.Wyniki badan powiedzial ze mam super i ze nawet za dobre.Ogolnie super gin i z calym sercem moge go polecic.Facet po 40tce,zonaty.Avha i powiedzial ze mam strasznie ruchliwe i zywotne dziecko i jesli moge to zebym dziecko zostawila z kims w domu jesli maz bedzie chcial wejsc ze mna na usg bo on sie wtedy lepiej skupi a tak to go bedzie dziecko rozpraszac
fotki w odpowiednim watku
:-)
, no chyba, że to dzieczynka będzie... 
do tego snily mi sie zdjecia z USG ale to rozne z 50 ich widzialam i tak cala noc ogladalam i ogladalam te zdjecia
a nie mozesz isc prywatnie na USG chociaz
bo rozumiem ze drogo jest i do lekarza prywatnie nie bedziesz chodzic? Czy jak to wogole wyglada????Chodzisz teraz na ubezpieczenie? A z suwaczkiem mow kiedy chcesz to pomoge ,pokaz jaki bys chciala miec ,zawsze mozna go zmienic na inny:-)a zdjecia z usg wczoraj juz wkleilam
jak klikniesz w ten link ktory ci podalam to bedziesz miala spis watkow MAJ 2008 i tam sa rozen jak lista majoweczek i inne ciekawe wateczki nasze
wpisz sie na nie:-)